Dreame D10s

Robotporszívó

Tapasztalja meg, hogy a takarítás szórakoztató lehet! A Dreame D10s robotporszívó nem csak porszívózik, hanem felmossa a padlót is, amivel időt takaríthat meg. 5000 Pa szívóerőt használ, így alaposan megszabadít a különféle felületekről származó szennyeződésektől. Az LDS térképezés felelős a helyiségek pontos feltérképezéséért, a tartós akkumulátor (5200 mAh) pedig akár 280 perces működést tesz lehetővé egyetlen töltéssel. Ráadásul a készülék szabályozza a víz mennyiségét, a működést pedig applikáció és hangvezérlés könnyíti meg.

Akkumulátor kapacitás
5200mAh

Működési idő
280 perc

Szívóteljesítmény
5000 Pa

Por tartály kapacitás
570 ml

Egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét

A Dreame D10s az Ön szövetségese lesz a kosz elleni küzdelemben. Szívóteljesítménye 5000 Pa, így biztos lehet benne, hogy otthonában a padló tiszta lesz. Sőt, egy gumikefével is fel van szerelve, amely leszedi a szőnyegben megmaradó port, és precízen összegyűjti a szennyeződéseket a kemény felületekről. Sőt, megakadályozza, hogy a haj beleakadjon.

LDS navigáció

A robot fejlett LDS navigációs rendszert használ, amely a precíz szkennelésért, térképezésért és útvonaltervezésért felel. Sőt, érzékeli és elkerüli az akadályokat, így nem kell attól tartania, hogy megsérül.

Hosszú működési idő és automatikus visszatérés a bázisra

A Dreame D10s 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami körülbelül 280 perc folyamatos működést jelent. Ezenkívül a robot automatikusan visszatér a töltőállomásra, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. Miután feltöltődött (kb. 6 óra), ott folytatja, ahol abbahagyta.

Hatékony felmosás

A robotpoeszívó felmosó funkciót is kínál. A csomagban található egy felmosópárna, amely megkönnyíti a makacs szennyeződések eltávolítását. Sőt, az elektronikusan vezérelt víztartály szabályozza a víz mennyiségét, így a felmosópárna mindig optimálisan nedves lesz, és nem kell aggódnia a foltok miatt. Ezen kívül többféle vízmennyiség közül választhat.

Szabja működését igényeinek megfelelően

Tegye személyre szabottá a robot működését a Dreamehome alkalmazással. Ezzel több emelet térképét készítheti el, működési módokat választhat ki, tiltott zónákat állíthat be, takarítási ütemtervet készíthet stb. Mostantól kéznél vannak a legfontosabb funkciók!

A doboz tartalma

  • robotporszívó
  • töltő állomás
  • víztartály
  • felmosó párna
  • oldalkefe
  • tisztító kefe
  • tápkábel
  • használati utasítás

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellD10s
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény5000 Pa
Por tartály kapacitás570 ml
Víztartály kapacitás235 ml
Működési idő280 perc (Csendes üzemmódban)
Tisztító funkcióigen (tisztító kendővel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLDS
Funkciók3 szintű vízáramlás
Szűrő típusEPA (RHF1)
KompatibilitásSiri, Amazon Alexa