Dreame T30 Neo

Hagyja, hogy a technológia elvégezze Ön helyett a takarítást

Ha olyan porszívót keres, amely nagy szívóteljesítménnyel, hosszú üzemidővel rendelkezik, és amelyet nem kell néhány pillanat után kiürítenie, akkor a Dreame T30 Neo teljes mértékben megfelel az igényeinek. A több mint 90 perces, 27 000 pa és 600 ml-es szennyeződéstartállyal, valamint a modern dizájnnal, LED kijelzővel és a különböző felületekhez szükséges extra tartozékokkal kiegészítve bármilyen otthont hatékonyan és eredményesen tisztíthat meg.

Akkumulátor kapacitás
2900 mAh

Működési idő
90min

Szívóerő
27000 Pa

Tartály kapacitása
600ml

Erős motor kis méretben

A Dreame space Motor 5.0 felel a porszívó állandó szívóerejéért. Ennek köszönhető, hogy a szennyeződés eltávolítása működés közben akár 27 000 Pa teljesítményt is elér. Ez lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a szőnyegpadló vagy parketta igazán mély szennyeződéseitől és törmelékeitől, és további tartozékokkal kombinálva más, néha valóban szűk helyeken is.

Hosszú működés különböző üzemmódokban

A Dreame T30 Neo 3 üzemmódot kínál az Ön elvárásainak megfelelően. Eco üzemmódban akár 90 percig is képes megállás nélkül működni – kiválóan alkalmas otthona felfrissítésére. Közepes üzemmódban akár 35 percig is üzemelhet, igényesebb tisztításhoz. A harmadik üzemmód, a turbó, a legmélyebb szennyeződésekhez való. Az ebben az üzemmódban való működés a gép teljes teljesítményét felszívja, így 7,5 percig tud működni.

Különböző felületekhez

Okos kialakításának köszönhetően a porszívó széles görgője simán mozog a szőnyegeken, parkettán és terrakottán, megszabadulva az apró szennyeződésektől és szőrszálaktól. A henger V alakú keféi kihúzzák a szennyeződéseket a térből, helyet találnak a porszívó szennyeződésgyűjtő tartályában, és megakadályozzák, hogy más szennyeződések összecsomósodjanak.

Meglepő tisztító hatás

Az átlátszó portartály lehetővé teszi, hogy láthassa, a porszívó képes-e megszabadulni a szabad szemmel nem látható szennyeződésektől. Már egy könnyű napi frissítéssel is minimális erőfeszítéssel kézben tarthatja otthona tisztaságát. A porszívó tömörségéért a kiváló szűrési szint a felelős. A portartály kapacitása 600 ml, ami azt jelenti, hogy a takarítás végén egy gombnyomással kell kiürítenie.

Többlépcsős szűrés

A Dreame T30 Neo számos szűrővel van felszerelve, amelyek gondoskodnak otthona tisztaságáról, valamint saját magáról. A ciklonikus, 5 rétegű szűrőrendszer a szennyező részecskék akár 99,97%-át is elnyeli, így biztos lehet benne, hogy az összes szennyeződés bent marad, és nem az otthona levegőjében. Ráadásul az ilyen hatékony tömítéssel való működés lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a paplanok és matracok poratkainak közel 99,97%-ától, ami nagyszerű lesz, ha allergiás vagy allergiával él együtt.

LED kijelző - információforrás

Egy egyszerű kijelzőn a készülékkel kapcsolatos legfontosabb információk jelennek meg. Megmutatja a kiválasztott üzemmódot, a hátralévő töltöttségi szintet, a szűrők cseréjének szükségességét vagy azt, ha azok rosszul vannak felszerelve. A kijelzőn a készülék be-/kikapcsolóját is lezárja a folyamatos működéshez.

További tartozékok

A mellékelt tippekkel a T30 Neo még többféleképpen szolgálhatja Önt. Könnyedén tisztíthatja a számítógép vagy laptop billentyűzeteket, a bútorok szűk réseit és a falakat. A porszívó elég könnyű ahhoz, hogy ne jelentsen nehézséget a magasban, például csillároknál vagy a mennyezet közelében történő tisztítás. Szintén figyelemre méltó a 2 az 1-ben fogantyú, amely lehetővé teszi, hogy feltöltse a készüléket, és garantálja, hogy állandó helyet kapjon otthonában.

Könnyen tisztítható és karbantartható

A cserélhető alkatrészek, mint például a szűrők vagy a kihúzható tartály, folyó víz alatt tisztíthatók a sérülés veszélye nélkül. Ne feledje azonban, hogy az újbóli használat előtt alaposan meg kell szárítani őket, hogy ne kockáztassa a termék károsodását.

Tartalmazza a

  • Test x1
  • 2 az 1-ben kefefúvóka x1
  • Többcélú fúvóka x1
  • Fugafúvóka x1
  • Mini motoros kefe x1
  • Hosszabbító rúd x1
  • Töltő x1
  • 2 az 1-ben töltő és tároló fogantyú x1

Specifikáció

GyártóDreame
ModellT30 Neo
Szívóerő27 000 Pa
Munkaidő90 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása2900 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly3,50 kg
Szűrő típusaEPA (ATH5)
JellemzőkLED kijelző, 3 üzemmód

Letöltés

Dreame T30 Neo kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket