Dreame Glamour Pink

Vezeték nélküli hajvasaló

Álmodik egy szép és sima frizuráról? A Dreame hajvasaló segítségével ezt elérheti! Segítségével nem csak kiegyenesítheti a haját, hanem gyönyörű hullámokat is adhat neki anélkül, hogy kárt okozna. Többé nem kell aggódnia a hosszú várakozási idő miatt, amíg a készülék készen áll a működésre. Sőt, a Dreame hajvasaló a frizurájának ápolásában is segít, hiszen használata során negatív ionok szabadulnak fel. Mától élvezheti a gyönyörűen formázott hajat, bárhol is van!

Biztonságos a hajnak

A Dreame hajvasaló a legnagyobb körültekintéssel készült, így teljesen biztonságos a hajára. Az innovatív hővezető rendszernek és az állandó hőmérséklet-hatásnak köszönhetően kevesebb sérülést okoz. Sőt, a hőmérséklet-különbség a teljes lemezen kevesebb, mint 10°C, ami hozzájárul a hő egyenletes eloszlásához, elkerülve a túlzottan forró pontokat, amelyek károsíthatják a haját. A Dreame segítségével álom frizurája elérhető közelségbe kerül!

Hőmérséklet szabályozás

A Dreame készülék okos hőmérséklet-szabályozással van felszerelve. A kéthullámú indukciós hőmérsékletmérő rendszernek köszönhetően a lemez felületén 160-210 fokos hőmérséklet tartható fenn. Ez csökkenti a haj károsodásának vagy túlmelegedésének kockázatát, és a formázás akár 8 órán keresztül is tarthat!

Különböző módok

Aggódik, hogy bármilyen hőmérséklet túl magas lesz a hajához? A Dreame segítségével ez a probléma megszűnik, mivel ez a hajvasaló 3 fokozatú vezérlési lehetőséggel rendelkezik, amellyel a különböző igényekhez és elvárásokhoz igazítható. Ha a haja finom, vékony vagy sérült, válassza a Normál módot, amely 165°-on tartja a hőmérsékletet. Ha azonban normál vagy közepesen vastag hajú, a 185°-os hőmérséklet Mérsékelt módban tökéletes egyensúlyt biztosít a hatékony hajkiegyesítés és a frizuravédelem között. Az Ultra mód (210°) viszont a vastag, nehéz vagy különösen göndör hajúak számára készült. Ez egyértelművé teszi, hogy a hajától függetlenül a Dreame hajvasaló biztosan megfelel az elvárásainak!

Felhasználóbarát

A Dreame hajvasaló nemcsak funkcionális és biztonságos eszköz, hanem nagyon felhasználóbarát is. Kompakt és könnyű kialakítású, így könnyen elfér a hátizsákban vagy a pénztárcában. Még ha fontos megbeszélésre vagy munkába siet is, tökéletes frizurát készíthet, hiszen a készülék mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik! Sőt, a speciális, állítható kialakítás megakadályozza a hajhúzást, így a hajvasaló használata még kényelmesebb!

A negatív ionok ereje

A Dreame hajvasaló segítségével gondoskodni fog frizurájáról, a negatív ionok erejének köszönhetően. A készülék turmalinnal bevont lemezekkel rendelkezik, amelyek csökkentik a statikus elektromosságot, így a haja jobban kezelhető lesz. A negatív ionok simává és széppé varázsolják a frizuráját, és már indulhat is!

Erőteljes akkumulátor

A Dreame hajvasaló használata nagyon kényelmes, mert vezeték nélkül működik. A gyors lemerüléstől azonban nem kell tartania, mert erős akkumulátorának köszönhetően akár 25 percig is üzemelhet! Ráadásul USB-C kábellel akár 120 perc alatt is könnyedén feltöltheti, mivel támogatja a 15 W-os gyorstöltést. A Dreame segítségével korlátok nélkül elkészítheti tökéletes frizuráját!

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellGlamour
IonizációIgen
Vezeték nélküli működésIgen
Működési időAkár 25 perc
Töltési idő120 perc
Hőmérséklet fokozatok3
Hőmérséklet szabályozásIgen
Hőmérsékletkülönbség a lemez felületén<10°C
Melegítési idő30 s és 165°C között
LemezekMMH anyag, turmalin bevonattal