Dreame H12 Dual

Akkus porszívó

Szeretné élvezni a tökéletes rendet otthonában? A Dreame H12 Dual készülékkel még könnyebb lesz a takarítás! A függőleges porszívóval nemcsak porszívózhat, hanem felmoshatja is a padlót. A továbbfejlesztett kefekialakításnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a szélek mentén is. Ráadásul felismeri a felületen lévő szennyeződés mértékét, és teljesítményét ennek megfelelően állítja be. Ezenkívül forró levegővel tisztítja és szárítja magát. Emellett a beépített LED kijelző megkönnyíti a használatát, a hosszú élettartamú akkumulátor pedig akár 60 perces üzemidőt biztosít.

Dreame H12 Dual

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Chcesz cieszyć się doskonałym porządkiem w swoim domu? Dzięki Dreame H12 Dual sprzątanie będzie jeszcze prostsze! Odkurzacz pionowy umożliwia nie tylko odkurzanie, ale także mycie podłóg. 

Újratölthető akkumulátor
4000 mAh

Töltési idő
ok. 5 h

Névleges teljesítmény
300 W

Tartály kapacitása
900 ml

Alapos tisztítás

A Dreame H12 Dual készülékkel még egyszerűbb és alaposabb lesz a padló tisztítása. A porszívó továbbfejlesztett kefekialakítással rendelkezik. Ennek köszönhetően széltől-szélig tisztít, és segít a nehezen hozzáférhető helyeken, például a sarkokban és a szegélylécek mentén lévő szennyeződések kezelésében. Így elfelejtheti a makacs foltokat vagy kiömlött folyadékokat. A Dreame H12 Dual porszívóval a padlója ragyogóan tiszta lesz!

Akár 60 perces működés

A Dreame függőleges porszívó 6 darab 4000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelyek akár 60 perc porszívózást vagy 35 perc felmosást biztosítanak. Ezáltal a takarítás hosszabb ideig tart, több felületet fed le, és több szennyeződést távolít el egy takarítással. Ez teszi a Dreame H12 Dual porszívót ideális eszközzé nagyméretű otthonok számára.

Porszívózik és felmossa a padlót

A Dreame H12 Dual készüléket mindenoldalú takarításra tervezték, így lehetővé teszi a felületek porszívózását és mosását is. Erőteljes kefe nélküli motort használ, így könnyedén segít a por, a haj vagy a kiömlött szennyeződések feltakarításában. A konyhában keletkező szennyeződések ellen is kiválóan megbirkózik. Ráadásul egy tartalék kefetengelyt is tartalmaz, így szükség esetén kicserélheti azt – anélkül, hogy külön kellene vásárolnia.

Szívásszabályozás

A Dreame segítségével a padló porszívózása sokkal szórakoztatóbb lesz! Az automatikus szívásvezérlés biztosítja, hogy a szennyeződések már az első alkalommal eltávolításra kerüljenek. Mi több, a fejlett érzékelő az érzékelt szennyeződés szintjének megfelelően állítja be a szívóteljesítményt, és optimalizálja a porszívózási teljesítményt és a teljesítményt. Felejtse el a makacs foltok hosszan tartó tisztítását.

Többféle üzemmód

A Dreame H12 Dual működését az Ön igényeihez igazíthatja – a porszívó több üzemmódot kínál. Az automatikus üzemmód a különböző szennyeződések esetén működik, míg a szívó üzemmód a foltoktól szabadul meg. Ha kézi porszívót használ, akkor az alapértelmezett Standard üzemmód jön be. A Turbo üzemmód is rendelkezésre áll. A Dreame szórakoztatóvá teszi a takarítást!

Intuitív tisztítás

A Dreame készülék praktikus LED kijelzővel van felszerelve, hogy megkönnyítse a munkát. Segítségével ellenőrizheti a készülék működési állapotát, az akkumulátor töltöttségi szintjét és a töltési folyamatot. Egy esetleges hibáról, például eltömődött kefe tengelyről is értesíti Önt. Sőt, a porszívó valós időben, hangüzeneteken keresztül tájékoztatja Önt, ha a víztartályt újra kell tölteni. A 900 ml-es tisztítóvíztartály ráadásul elegendő vizet biztosít ahhoz, hogy alaposan megtisztítsa a padlót az egész otthonában. Többé nem kell takarítás közben újratöltenie!

Kefe öntisztító és szárító

Ne pazarolja az idejét a porszívó tisztítására, a Dreame H12 Dual megteszi ezt Ön helyett. Egyszerűen helyezze a porszívót a töltőállomásra, és egyszerűen nyomja meg a gombot. Ez alaposan átöblíti a hengert. Ráadásul forró levegővel megszárítja, hogy megakadályozza a penész, a penész és a szagok kialakulását.

Használati kényelem

A Dreame H12 Dual készüléket a kényelem jegyében fejlesztették ki. Kezelése egyszerű és intuitív, a mellékelt tartozékok pedig lehetővé teszik a különböző típusú felületek tisztítását. A többcélú puha kefe mellett a csomagban talál egy elektromos minikefét a szőrszálak hatékony eltávolítására, valamint egy 2 az 1-ben réskefét a nehezen hozzáférhető területek és bútorok egyszerű tisztításához. Ráadásul a porszívó egyszerű és biztonságos tárolását egy állványként is funkcionáló töltőállomás és tartozéktartók teszik lehetővé.

Tartalmazza a

 • test
 • fogantyú
 • hosszabbítócső
 • elektromos minibrush
 • puha kefe
 • 2 az 1-ben réskefe
 • töltőállomás
 • Tartalék kefetekercs
 • tartalék szűrő
 • portartály
 • tisztítókefe
 • tartozéktartók x3

Specifikáció

ModellH12 Dual
Az akkumulátor kapacitása4000 mAh
Szívóerő16 000 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
A szennyvíztartály kapacitása700 ml
Czas pracy35 percig.
Öntisztító funkcióIgen
JellemzőkSzárítókefe, 4 üzemmód, kézi porszívó funkció cserélhető fúvókákkal
Töltési időkb. 5h

Letöltés

Dreame H12 Dual kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket