Dreame H12 Pro

Akkus porszívó

Mondjon búcsút a rendetlenségnek. A Dreame H12 Pro akkumulátoros porszívóval nemcsak porszívózhat, hanem felmoshatja is a padlót. A továbbfejlesztett kefekialakításnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket még a szélek mentén is. Automatikusan felismeri a felületen lévő szennyeződés mértékét, és teljesítményét ennek megfelelően állítja be. Emellett önmagát is megtisztítja. A hosszú élettartamú akkumulátor körülbelül 35 perces üzemidőt biztosít, a beépített LED-kijelző pedig megkönnyíti a kezelést.

Dreame H12 Pro

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Pożegnaj bałagan. Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame H12 umożliwia nie tylko odkurzanie, ale też mycie podłóg. Dzięki udoskonalonej konstrukcji szczotki skutecznie eliminuje brud również wzdłuż krawędzi. Automatycznie rozpoznaje stopień zanieczyszczenia powierzchni i dopasowuje do niego swoją moc. Sam się też wyczyści. Wytrzymały akumulator zapewnia czas pracy na poziomie około 35 minut, a wbudowany wyświetlacz LED ułatwia obsługę urządzenia.

Akkumulátor kapacitás
4000 mAh

Működési idő
Még 35 percig

Névleges teljesítmény
300 W

Tartály kapacitása
900 ml

Kiváló tisztítás

A Dreame H12 Pro készülékkel még egyszerűbb és alaposabb lesz a padló tisztítása. A porszívó továbbfejlesztett kefekialakítással rendelkezik. Ennek köszönhetően széltől-szélig tisztít, és segít a nehezen hozzáférhető helyeken, például a sarkokban vagy a szegélylécek mentén lévő szennyeződések kezelésében. Így elfelejtheti a makacs foltokat vagy kiömlött folyadékokat. A Dreame H12 Pro porszívóval a padlója ragyogóan tiszta lesz!

Hosszú üzemidő

A Dreame függőleges porszívó 4000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely egyetlen feltöltéssel akár 35 perc használatot biztosít. Ezáltal a takarítás hosszabb ideig tart, több területet fed le, és több szennyeződést távolít el egy takarítási művelet során. Ez teszi a Dreame H12 Pro porszívót ideális eszközzé a nagy lakások számára.

Sok lehetőség

A Dreame H12 Pro az átfogó tisztítás szem előtt tartásával készült, így a száraz és nedves szennyeződéseket egyaránt eltávolítja. Erőteljes súrolásának és erőteljes szívóerejének köszönhetően könnyedén segít a tisztításban, a szennyeződések, por, törmelék, haj vagy kiömlött szennyeződések eltávolításában. A nagy sebességű kefe nélküli motor, amellyel a H12 Pro fel van szerelve, lehetővé teszi, hogy percenként 520-szor törölje át a padlót, így gyorsan és könnyen eltávolítja a szennyeződéseket.

Szívásszabályozás

A Dreame segítségével a padló porszívózása sokkal szórakoztatóbb lesz! Az automatikus szívásvezérlés biztosítja, hogy gyakorlatilag minden szennyeződést eltávolít az első alkalommal. Mi több, egy fejlett érzékelő az észlelt rendetlenségnek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt, és optimalizálja a tisztítási teljesítményt és a teljesítményt. Színek segítségével tájékoztatja Önt az aktuális szennyeződéskoncentrációról. A zöld a könnyű szennyeződést, a narancssárga a közepes szennyeződést, a piros pedig az erős szennyeződést jelzi.

Különböző üzemmódok

A Dreame H12 Pro működését az Ön igényeihez igazíthatja, mivel a készülék rendelkezik üzemmódváltási lehetőséggel. Az automatikus üzemmód tökéletes a mindennapi tisztításhoz. Ha nehéz szennyeződésekkel küzd, használja az ultra üzemmódot, és válassza a szívó üzemmódot, amikor nincs szükség a felmosásra. A Dreame élménnyé teszi a takarítást!

Intuitív tisztítás

A Dreame készülék praktikus LED kijelzővel van felszerelve, hogy megkönnyítse a munkát. Segítségével láthatja a maradék akkumulátort, a padló tisztaságát vagy a készülék működési állapotát. Ráadásul a porszívó valós időben, hangutasításokkal tájékoztatja Önt a tisztítás optimalizálásáról. Ezenkívül a nagyméretű, 900 ml-es tisztítóvíztartály elegendő vizet biztosít a kemény padlók alapos tisztításához otthonában. Többé nem kell takarítás közben újratöltenie!

Öntisztító funkció

Többé nem kell időt pazarolnia a porszívó tisztítására, mivel a Dreame H12 Pro öntisztító funkcióval van felszerelve. Mindössze annyit kell tennie, hogy a porszívót az alapra helyezi, és egyszerűen megnyomja a gombot. Ez alaposan átöblíti a hengert. Ráadásul a kefét is alaposan megszárítja forró levegővel, hogy megelőzze a penészesedést, a penészgombát és a szagokat.

Használati kényelem

A H12 Pro-t a felhasználói kényelmet szem előtt tartva alkották meg, így nagyon könnyű vezetni. A kefehenger a motor erejét használja a vonóerő előállítására, amely munka közben előre tolja a készüléket, így segítve annak mozgatását. Ez lehetővé teszi, hogy könnyedén, minimális erőfeszítéssel takarítson. Ráadásul a kényelmes állvány és a tartozéktartók nagyon egyszerűvé és biztonságossá teszik a porszívó tárolását.

Nagyobb teljesítmény, csendesebb működéssel

A Dreame H12 Pro kiemelkedik a magas, 300 wattos teljesítményével, így alaposan tisztít, de nem zavarja a háziállatokat, a gyerekeket vagy más családtagokat, mivel csendes működésével tűnik ki. A zajra optimalizált kefe nélküli motor, az intelligens teljesítményszabályozás és a puha kefe gondoskodik arról, hogy a tisztítás ne legyen zavaró.

Tartalmazza a

  • Hoover x 1
  • Tisztítókefe x 1
  • Töltőtalp x 1
  • Tartalék kefehenger x
  • Tartozéktartó x 2
  • Tisztítófolyadék x 1
  • Fogantyú x 1
  • Csereszűrő x 1

Tartalmazza a

ModellH12 Pro
Az akkumulátor kapacitása4000 mAH
Szívóerő7 500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
Szennyvíztartály kapacitása700 ml
Munkaidő35 percig.
Öntisztító funkcióIgen
JellemzőkKefeszárítás, 3 üzemmód
Töltési időkb. 3h

Letöltés

Dreame H12 Pro kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket