Dreame R20

Akkus porszívó

Az otthonod rendben tartásának egyáltalán nem kell fárasztónak lennie. A Dreame R20 egy nagy teljesítményű, akár 27 000 Pa szívóteljesítményű akkumulátoros porszívó. A LED-világításnak és a V-alakú kefekialakításnak köszönhetően könnyedén megszabadulhat a portól otthona minden zugából. A hosszú élettartamú akkumulátor akár 90 perces üzemidőt biztosít, és az 5 fokozatú szűrésnek köszönhetően a poratkák akár 99,95%-át is eltávolítja. Intelligens módon felismeri a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt. Számos hasznos tartozékkal is rendelkezik, hogy az egész otthonát alaposan megtisztíthassa.

Dreame R20

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Dreame R20 to wydajny odkurzacz bezprzewodowy, którego siła ssania sięga nawet 27 000 Pa. Dzięki oświetleniu LED i konstrukcji szczotki w kształcie litery V bez problemu pozbędziesz się kurzu z każdego zakamarka domu. 

Akkumulátor
2900 mAh x8

Töltési idő
ok. 4h

Szívóerő
27,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Nagy teljesítmény

A porszívó robusztus, kefe nélküli motorral van felszerelve, amely a nagy teljesítményért felelős. Akár 150 000 fordulat/perc sebességgel működik, ami 190 AW szívóteljesítményt és 27 000 Pa szívóerőt jelent. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén megbirkózzon az elhúzódó porral, morzsákkal vagy hajszálakkal – még a nehezen eltávolítható szennyeződések sem jelentenek számára kihívást!

Semmi piszok nem kerüli el a figyelmét

Most már biztos lehetsz benne, hogy otthonod minden zugában tiszta a levegő! A Dreame R20 beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek alaposan megvilágítják a padlót. Ezáltal még a láthatatlan szennyeződések is láthatóvá válnak az Ön számára. Ráadásul a fény széles látószöge biztosítja, hogy soha többé ne hagyjon ki egyetlen, még a legkisebb morzsát sem a padlón!

Megszakítások nélküli vákuumozás

Többé nem kell megszakítania a takarítást, hogy feltöltse a porszívót! A nagy teljesítményű 2900 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a készülék akár 90 percig is képes folyamatosan üzemelni. Töltése körülbelül 4 órát vesz igénybe. Szeretné még tovább meghosszabbítani a porszívózás időtartamát? Egyszerűen cserélje ki az akkumulátort egy tartalékra (nem tartozék), hogy addig porszívózzon, ameddig csak szüksége van rá!

Kefe minden padlóra

A porszívó többcélú kefével van felszerelve, amely szinte bármilyen típusú padló tisztítására ideális. Használható csempéken, szőnyegeken és laminált padlóburkolatokon. Speciálisan kialakított V alakú kialakításának köszönhetően alaposan eltávolítja a port, a szennyeződéseket és egyéb törmelékeket, és megakadályozza, hogy a hajszálak belekerüljenek. Mindez gyorsabbá és könnyebbé teszi a takarítást, és több időt hagy Önnek a pihenésre.

Egy intelligens megoldás

Kíváncsi, hogy jól kitakarították-e a lakását? A Dreame R20 megoldja minden kétségét! A porszívó olyan innovatív rendszert használ, amely intelligensen érzékeli a szennyeződéseket, és automatikusan beállítja a szívóteljesítményt a padló szennyezettségének megfelelően. Csak rá kell néznie a beépített LCD-kijelzőre, hogy megtudja a szennyeződés szintjét – például a zöld azt jelenti, hogy a padló tiszta, a piros pedig azt, hogy rendkívül szennyezett.

Használja a mellékelt tartozékokat

Számos praktikus tartozékot tartalmaz, amelyek megkönnyítik a tisztítást. A résfúvóka segít eltávolítani a port a szűk és keskeny helyekről, míg az elektromos kefe tökéletes az ágy vagy a kanapé porszívózásához, így pillanatok alatt megszabadul a poratkáktól, a szőrszálaktól és a szőrszálaktól. Az univerzális fúvókával minden kényes felületet megtisztíthat. A készlet tartalmaz egy speciális, rugalmas adaptert is, amely megkönnyíti a nehezen hozzáférhető helyek, például a bútorok alatti területek porszívózását.

Makulátlanul tiszta otthon

A Dreame R20 akkumulátoros porszívó 5 fokozatú szűrőrendszert használ, amely hatékonyan, akár 99,95%-ban eltávolítja a finom port és a porszemcséket. Ez különösen az allergiások számára tökéletes. A szűrőt könnyen kihúzhatja és folyó víz alatt kimoshatja, így meghosszabbíthatja élettartamát és növelheti hatékonyságát. Így tiszta, friss és egészséges levegőt élvezhet otthonában.

Tartalmazza a

 • porszívó
 • cső
 • rugalmas hosszabbító adapter
 • Multifunkciós kefe
  puha kefe
 • mini elektromos kefe
  résfúvóka
 • Többcélú fúvóka
 • akkumulátor
 • fali tartó

Specifikáció

GyártóDreame
ModellR20
Szívóerő27 000 Pa
Munkaidő90 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása2900 mAh
Töltési időok. 4 h
Súly4,60 kg
Szűrő típusaE12 (ATH5)
JellemzőkLCD kijelző, LED-es kefevilágítás, rugalmas adapter

Letöltés

Dreame R20 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket