Dreame L10 Pro

Robotporszívó

A Dreame Bot L10 Pro egy rendkívül nagy teljesítményű eszköz, amely nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa. A porszívó formája korlátlan lehetőséget biztosít a nehezen elérhető helyek elérésére, a modern akadályérzékelő technológia pedig minimálisra csökkenti a készülék megzavarásának kockázatát. A robot 270 ml-es víztartállyal rendelkezik, és a üzemideje eléri a 150 perc, ami akár 250 m2 felület tisztítását is jelenti.

Dreame L10 Pro

Robotporszívó

A Dreame Bot L10 Pro egy rendkívül nagy teljesítményű eszköz, amely nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa. A porszívó formája korlátlan lehetőséget biztosít a nehezen elérhető helyek elérésére, a modern akadályérzékelő technológia pedig minimálisra csökkenti a készülék megzavarásának kockázatát. A robot 270 ml-es víztartállyal rendelkezik, és a üzemideje eléri a 150 perc, ami akár 250 m2 felület tisztítását is jelenti.

Akkumulátor kapacitás
5200mAh

Működési idő
akár 150 perc

Szívóteljesítmény
4000 Pa

Víztartály kapacitás
270 ml

Akár 4000Pa!

Ami az L10 Pro-t megkülönbözteti a többi modelltől, az az erőteljes, 4000 Pa-os szívóerő, ami azt jelenti, hogy a robot a szabványos porszívókhoz hasonló, ám bizonyos esetekben meghaladja a teljesítményt. Ez biztosítja, hogy még a legkisebb szennyeződés, por vagy haj se maradjon a padlón. Ez több, mint amit egy robotporszívótól elvárna!

Okos dizájn

A Dreame Bot L10 Pro egy 2 az 1-ben eszköz. A robot könnyedén meg tudja tisztítani a padlót a szennyeződésektől, mivel képes egyszerre porszívózni és felmosni. A 270 ml-es víztartály nagy felület tisztítására elegendő, a portartályban pedig akár 570 ml szennyeződés is elfér. Sőt, az 5 fokozatú zajcsökkentésnek köszönhetően bármikor takaríthat vele..

Fejlett navigációs technológia

Az L10 Pro egyedileg alakítja a takarítási útvonalakat az egyes helyiségek térképe alapján. Az LDS lézeres navigáció és a SLAM algoritmusok segítségével a robot cikk-cakk útvonalon navigál anélkül, hogy egy centimétert is kihagyna, így a porszívózás hatékonyabb lesz. Egy alkalmazás lehetővé teszi az eszköz távoli vezérlését és még alaposabb takarítását.

Érzékeli az akadályokat

A High Precision 3D technológiának köszönhetően az L10 Pro valós idejű választ ad. Sokkal jobban érzékeli az akadályokat még gyengén megvilágított helyiségben is. Nem ütközik a bútoroknak, és nem ütközik a padlón lévő dolgoknak sem. Sőt, az L10 Pro akár 20 mm-es magasságig is legyőzi az akadályokat, így könnyedén áthajt a szőnyegen vagy átlépi a küszöböt.

Erőteljes tisztító rendszer

A robot 4 fokozatú tisztító rendszert kínál. Az oldalkefe eltávolítja a port a nehezen elérhető helyekről, például a sarkokból, míg a főkefe a morzsák és a haj felszedéséért felelős. Ezenkívül megakadályozza, hogy a haj összegabalyodjon. A 4000 Pa szívóteljesítményével az L10 Pro könnyedén felszívja a nagy törmeléket, a kétrétegű E11 szűrő pedig még a 0,3 mikronos részecskéket is befogja. A készülék megszabadítja az állattartókat a szőrtől, és gondoskodik egy baktériummentes és gyerekbarát otthonról.

Hosszú működési idő

Az 5200 mAh-s akkumulátor akár 150 perc üzemidőt jelent egyetlen töltéssel. A robot nagy lakástulajdonosok számára is alkalmas, és akár 250 m2 terület tisztítását is el tudja végezni. Még többet szeretne? A Dreame készüléke automatikusan visszatér a töltőállomáshoz, ha a töltési szint túl alacsony. Sőt, kiszámolja a munka befejezéséhez szükséges energiamennyiséget, és pontosan ennyivel tölti fel. Miután feltöltötte, ott folytatja a munkát, ahol abbahagyta, így időt takarít meg.

Igényeidre szabva

Az alkalmazás segítségével tisztító zónákat hozhat létre, például bekapcsolhatja a helyszíni takarítást, amely során az L10 Pro megtisztítja az Ön által kijelölt területeket, vagy a zónatisztítást kiválasztva egy nagyobb helyet a tisztításhoz. Ezen kívül lehetőség van virtuális fal létrehozására, hogy a porszívó az Ön által kijelölt helyeken ne takarítson.

Intelligens tisztítás L10 Pro segítségével

A porszívó érzékelőkkel van felszerelve, amelyek megvédik Önt a nem kívánt problémáktól. Elég vékony ahhoz, hogy behajtson bútorok vagy ágy alá, de csak akkor teszi ezt, ha a mélyedés nem túl alacsony. Esésérzékelőkkel rendelkezik, így nem esik le a lépcsőn, és az éltisztító funkció gondoskodik arról, hogy otthona minden centimétere tiszta legyen. A készülék nem csak gondoskodik Önről, de ráadásul nem is igényel felesleges odafigyelést!

A doboz tartalma

  • Dreame Bot L10 Pro
  • Töltő állomás
  • Tisztító kefe
  • Tápkábel
  • Víztartály
  • Mop
  • Oldalsó kefe
  • Használati utasítás

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellL10 Pro
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény4000 Pa
Por tartály kapacitás570 ml
Víztartály kapacitás270 ml
Működési időakár 150 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendővel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLDS, SLAM algoritmusok, Magas pontosságú 3D
Funkciók5 szintű zajcsökkentés, 4 szintű tisztítási rendszer
Szűrő típusEPA (RHF1)
KompatibilitásMi Home alkalmazás, Amazon Alexa

 

Do pobrania

Dreame L10 Pro Instrukcja PL