Dreame L10s Ultra

Robotporszívó

A Dreame L10s Ultra robotporszívó egyszerre felporszívóz és fel is mos az otthonában! A készülék teljesen automatikus, a hozzátartozó töltőállomás pedig nem csak feltölti a készüléket, hanem ide üríti a portartályt, újratölti a víztartályt és kimossa, majd megszárítja a felmosó párnáit. Többé nem kell semmi miatt aggódnia! Hagyjon mindent a készülékre és élvezze a kényelmet! Az 5300 Pa-os szívóerejével a robotporszívó tökéletesen elbánik a kosszal, az 5200 mAh-es akkumulátora pedig hosszú működési időt biztosít. Az L10s Ultra automatikus takarítási útvonalakat is képes létrehozni, az RGB kamerával és az AI navigációval pedig könnyedén eligazodik majd az otthonában. Emellett applikáció segítségével is működtetheti a robotporszívót.

Akkumulátor kapacitás
5200mAh

Működési idő
akár 210 perc

Szívóteljesítmény
5300 Pa

Por tartály kapacitás
350 ml

Automatikusan kiüríti a tartályt

Ne pazarolja a tartály kiürítésére az idejét! A készülékhez tartozó ürítő állomás gondoskodni fog erről! A fejlett DualBoost 2.0 rendszernek köszönhetően a robotporszívó gyorsan és hatékonyan kiüríti a tartályát, anélkül, hogy túl nagy zajt csapna. Az állomás 3 literes tartálya akár 60 napig is kitart, ezután pedig csak ki kell cserélnie egy újra. Felejtse el a kézzel való kiürítést és élvezze a kényelmet!

Megtisztítja magát

Azzal sem kell bepiszkolnia a kezét, hogy megtisztítsa a felmosó párnát! Az ürítőállomás erről is gondoskodni fog! Amikor az L10s visszatér az állomásra, akkor automatikusan átmossa a felmosó párnákat, majd meg is szárítja azokat. Ezzel elkerülhetőek a kellemetlen szagok és a baktériumok elszaporodása is. A szárítás csupán 2 órát fog igénybe venni! Az állomás 2 tartállyal lett felszerelve: egyikben a tiszta, a másikban pedig a koszos víz található. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a kosz a felmosóban marad! Ezen kívül, amikor a készülék visszamegy az állomásra, közben felemeli a párnákat, hogy a koszt ne húzza végig a már megtisztított padlón!

Okos tisztítás

Az L10s Ultra robot könnyedén eligazodik majd az otthonában! RGB kamerát és AI navigációt használ, amivel pontosan feltérképezi a szobát, térképet készít, valamint takarítási útvonalat tervez anélkül, hogy ugyanott többször is feltakarítana, valamint külön felcímkézi a szobákat és a legoptimálisabb takarítási módot rendeli hozzájuk. Emellett a készülék felismeri a különböző akadályokat és kikerüli őket, így nem kell aggódnia, hogy megakad valahol!

Remek társ a kosz ellen vívott harcban!

Mondjon búcsút a piszoknak! Az L10s Ultra robotporszívó kiemelkedik az 5300 Pa-os szívóerejével, aminek köszönhetően könnyedén felszív minden hajszálat, port és szennyeződést. Még a legmakacsabb szennyeződésekkel is meg fog tudni birkózni! A készülék egy speciálisan kialakított kefével rendelkezik, ami a legapróbb szennyeződéseket is pillanatok alatt eltávolítja, valamint jól működik többféle felületen is. Még a hajszálak sem fognak rátekeredni, úgyhogy emiatt nem kell aggódnia!

Megbirkózik a foltokkal!

Az L10s Ultra nem csak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa azt! A porszívó 2 felmosó párnával lett felszerelve, amik 180 rpm-es sebességgel forognak és optimális nyomást gyakorolnak a tisztítandó felületre. Ennek köszönhetően még a legmakacsabb szennyeződéssel is probléma nélkül megbirkózik! A víztartály kapacitása 80 ml, de nem kell folyamatosan gondoskodnia annak újratöltéséről, mivel az állomás tartálya 2,5 literes, ami elegendő 200 m2-nyi terület feltakarításához. Megjegyzés: csak a Dreame tisztítófolyadék (készletben található) használható hozzá.

Optimálisan megtisztítja a szőnyeget

Különböző típusú felületeket kell megtisztítani az otthonában? Az L10s Ultra tökéletes választás lesz hozzá! Beállíthatja úgy is, hogy kikerülje a szőnyegeket takarítás közben, amivel biztosíthatja, hogy nem fog víz kerülni rá. Ezen kívül porszívózás közben automatikusan felemeli a felmosó párnákat, hogy még véletlen se kerüljön víz a szőnyegre. De ez még nem minden! A porszívó automatikusan észleli a szőnyeget és növeli a szívóerőt, hogy biztosan minden szennyeződést el tudjon távolítani, ami a hosszú szálak között megbújik.

Még több lehetőség az applikációval!

Legyen még nagyobb irányítása a porszívó felett! A hozzátartozó applikációval könnyedén kezelheti a porszívót és állíthat a különböző beállításokon, valamint kezelheti a robot által készített térképet is. Beállíthat különböző ütemterveket, valamint azt is, hogy otthona egy bizonyos területét kikerülje a készülék. Nézze meg, hogy még milyen további lehetőségei vannak!

Még több vezérlési lehetőség

A kanapén fekszik, nincs a kezében a telefonja, de szeretné hogy a robotporszívó kitakarítson otthonában? Nem kell felállnia! Az L10s Ultra kompatibilis a Google Assistant, Siri és Amazon Alexa hangasszisztensekkel, ami azt jelenti, hogy hangparancsokkal is vezérelheti a készüléket! Tapasztalja meg, hogy mennyire egyszerű így! Emellett videóvezérlési funkció is elérhető, ami azt jelenti, hogy hozzáférhet a robot kamerájához, távolról vezérelheti és akár rövid videókat is felvehet.

A doboz tartalma:

  • Robotporszívó
  • Ürítőállomás
  • Oldalkefe
  • Felmosó párna (2 db) (robotra szerelve)
  • Felmosó párna tartó (2 db)
  • Tápkábel
  • Tisztítókefe
  • Porzsák (cserélhető)
  • Tisztítófolyadék
  • Felhasználói kézikönyv

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellL10s Ultra
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény5300 Pa
Por tartály kapacitás350 ml
Víztartály kapacitás80 ml (Robotporszívó), 2,5 l (Ürítőállomás)
Működési időakár 210 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendőkkel)
Öntisztító funkcióigen
NavigációLDS
FunkciókAutomatikus por tartály ürítés, 3 szintű vízáramlás, DualBoost 2.0, Szőnyeg Boost
Szűrő típusEPA (RHF5)
KompatibilitásMi Home alkalmazás és Dreamehome alkalmazás, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri