Dreame R10 Pro

Akkus porszívó

Nézze meg, milyen kellemes lehet otthona takarítása! A Dreame R10 Pro akkumulátoros porszívóval kifogástalanul tiszta lesz az otthona. Hosszú üzemidejével, 20 000 Pa szívóteljesítményével, valamint könnyű és praktikus kialakításával tűnik ki. A készletben található további fúvókák segítségével számos különböző felületet porszívózhat. Ráadásul a portartály akár 0,6 liternyi szennyeződést is képes befogadni, és egy gombnyomással kiüríthető. Élvezze a tökéletes tisztaságot otthonában a Dreame segítségével!

Dreame R10

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Z bezprzewodowym odkurzaczem pionowym Dreame R10 Pro zapanuje w nim nieskazitelny porządek. Wyróżnia się on długim czasem pracy, siłą ssania 150 AW oraz lekką i poręczną konstrukcją. 

Akkumulátor kapacitás
3000 mAh

Töltési idő
ok. 4h

Szívóerő
20,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Alapos és csendes tisztítás

Elege van a porszívózás közbeni kábelek összegabalyodásából? A Dreame R10 Pro készülékkel ez a gond megszűnik! Ezzel a vezeték nélküli porszívóval akár 65 percig is takaríthat, állandóan erős és kérlelhetetlen, akár 20 000 Pa szívóerővel. Ráadásul 7 újratölthető akkumulátorral működik, amelyek kapacitása 3000 mAh. Motorja 108 000 fordulat/perc sebességgel működik, ami garantálja a haj, a szennyeződések, a por és egyéb törmelékek alapos összegyűjtését. A kellemetlen zajok miatt azonban nem kell aggódnia, mivel a Dreame R10 Pro meglehetősen csendes.

Innovatív kefe

Az R10 Pro porszívót az innovatív, több felületre is alkalmazható és többfunkciós V-alakú keféje különbözteti meg. Egyedülálló kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szőrszálakat, szennyeződéseket és egyéb kisebb-nagyobb törmelékeket a legkülönbözőbb padlókról. Ráadásul, hogy a takarítás még egyszerűbbé és kényelmesebbé váljon, a speciális, fésűszerű fogak leoldják a szőrszálakat. Ezáltal az egész lakás tisztítása még kellemesebbé és gyorsabbá válik.

Puha kefe a speciális feladatokhoz

A Dreame R10 Pro egy kiegészítő puha hengerkefével is fel van szerelve. Úgy lett kialakítva, hogy lehetővé tegye a tisztítást a legvégén. Akár 7 mm-re is elmozdul a szegélylécektől, így jobban illeszkedik a falakhoz, és bejut a zugokba, hogy alaposabban tisztítsa otthonát.

LED-ek

A Dreame R10 Pro-t az alapos és kényelmes tisztítást szem előtt tartva alkották meg, ezért van felszerelve LED-es világítással. Ezekkel megvilágíthatja a bútorok alatti vagy a repedésekben és résekben lévő sötét helyeket, és hatékonyabban tisztíthatja meg a szennyeződéseket és a port, amelyek felett egyébként esetleg átsiklana. A Dreame segítségével otthona minden zugában ragyogóan tiszta lesz!

Fejlett szűrőrendszer

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Dreame R10 Pro porszívó fejlett, ötrétegű szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 99,9%-os hatékonyságot mutat. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék felfogja a finom port és részecskéket. Ez biztosítja, hogy az összes szennyeződés a portartályba kerüljön, ahonnan könnyedén kiöntheti a szemetesbe.

Állatbarátoknak készült

Küzd a makacs háziállat szőrrel, amely minden bútoron és padlón megmarad? A Dreame R10 Pro készülékkel könnyedén megbirkózhat vele! Egy mini kefével rendelkezik, amelyet arra optimalizáltak, hogy eltávolítsa a szőrt és a szőrszálakat a szövetekről és a bútorokról. Mostantól a négylábú barátja utáni takarítás gyerekjáték lesz!

Könnyű tisztítás

A Dreame R10 Pro tisztítása és működtetése nagyon egyszerű. A portartály kapacitása 0,6 l, és csak egy gombnyomással lehet kiüríteni. Előnye továbbá, hogy könnyen karbantartható – egyes alkatrészek, mint például a szűrő és a portartály víz alatt kimoshatók és újra felhasználhatók. Ez megkönnyíti a porszívó jó állapotban tartását.

Tartalmazza a

  • Multifunkcionális kefe
  • Puha hengerkefe
  • Széles ecset
  • Szilikon mini-kefe
  • Résfúvóka
  • Fém cső
  • Fali konzol (beleértve x2 csavart, x2 fali dugót, matricát a rögzítési sablonnal)
  • Töltő
  • Használati utasítás

Specyfikacja

ProducentDreame
ModellR10 Pro
Szívóerő20 000 Pa
Czas pracy65 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása3000 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly4,20 kg
Szűrő típusaEPA (ATH5)
JellemzőkLED kefevilágítás

Letöltés

Dreame R10 Pro kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket