Dreame H12

Akkus porszívó

Mondjon búcsút a rendetlenségnek. A Dreame H12 akkumulátoros porszívóval nemcsak porszívózhat, hanem felmoshatja is a padlót. A továbbfejlesztett kefekialakításnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket még a szélek mentén is. Automatikusan felismeri a felületen lévő szennyeződés mértékét, és teljesítményét ennek megfelelően állítja be. Emellett önmagát is megtisztítja. A hosszú élettartamú akkumulátor körülbelül 35 perces üzemidőt biztosít, a beépített LED-kijelző pedig megkönnyíti a kezelést.

Akkumulátor kapacitás
4000 mAh

A felmosási idő
35 perc

Névleges teljesítmény
200 W

Tartály kapacitása
900 ml

Porszívózás és felmosás egyszerre

Most időt takaríthat meg. Nem kell többé először porszívózni, majd felmosni a padlót. A Dreame lehetővé teszi, hogy mindkettőt egyszerre, egyetlen készülékkel végezze el! A H12 porszívó kiválóan alkalmas por, morzsák, szőrszálak felszívására, és felmosó funkciót is kínál, hogy pillanatok alatt megszabaduljon a foltoktól, a kiömlött tejtől vagy háziállata mancsnyomától.

Intelligens módon érzékeli a szennyeződéseket

Bízzon abban, hogy otthonában minden padló tökéletesen tiszta. A Dreame H12 intelligensen érzékeli a szennyeződéseket, és automatikusan beállítja a teljesítményét a porszívózott felület szennyeződésének mértékéhez. Ez nemcsak az alapos tisztítást teszi lehetővé, hanem az energiafogyasztást is optimalizálja, ami hosszabb üzemidőt eredményez. Győződjön meg róla, hogy a porszívózás lehet hatékonyabb!

Egy még jobb ecset

A padlótisztítás a sarkokban, a falakon vagy a bútorok szélénél még soha nem volt ilyen egyszerű. A Dreame H12 speciálisan kialakított kefével van felszerelve, amely még a rendkívül nehezen hozzáférhető helyekről is eltávolítja a szennyeződéseket. Szélessége 250 mm. Hamarosan otthona minden zugában ragyogóan tiszta lesz – és a bútorok szélein összegyűlt morzsák vagy foltok már csak emlék lesznek!

Megtisztítja magát

Ne pazarolja az időt a porszívó tisztítására. A H12 kefe egy speciális kaparóval van felszerelve, amely tisztítás közben eltávolítja a szennyeződéseket a keféről. Így biztos lehet benne, hogy az imént összegyűjtött szennyeződés nem kerül vissza a padlóra. Ráadásul csak annyit kell tennie, hogy a porszívót az alapra helyezi, majd megnyom egy gombot, és a kefehenger vízzel leöblítve megtisztul.

2 üzemmód közül választhat

Váltson szabadon a rendelkezésre álló üzemmódok között, és tisztítson úgy, ahogyan szeretne. Az automatikus üzemmód lehetővé teszi, hogy alaposan megtisztítsa a padlót – tökéletes a mindennapi használathoz. Szívó üzemmódban a gép felmosás nélkül eltünteti a kiömlött szennyeződéseket. Tökéletesen megbirkózik a vízzel, a gyümölcslével vagy a teával. Próbálja ki, és tegye szikrázóan tisztává otthona padlóját!

Intelligens megoldások

Könnyítse meg a takarítást. A porszívó könnyen olvasható LED-képernyővel van felszerelve, amely a működésével kapcsolatos legfontosabb információkat jeleníti meg. Egyetlen pillantással ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a tisztítás állapotát! A H12 intelligens hangüzeneteket is kínál. Értesít például az aktuálisan kiválasztott tisztítási módról, és emlékeztet a víztartály újratöltésére.

Hosszú üzemidő

Szabadulj meg a drótoktól és élvezd a szabadságot. A Dreame H12 vezeték nélküli kialakítása azt jelenti, hogy kényelmesen porszívózhatja az egész lakást. A készüléket hosszú élettartamú akkumulátorral is felszerelték, amely lehetővé teszi, hogy teljesen feltöltve akár 35 percig is működjön. Nem kell abbahagynia a takarítást, hogy feltöltse a porszívót! Ráadásul a mellékelt talp lehetővé teszi, hogy a H12-t tárolás közben is töltse.

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Fogantyú
  • Tartalék szűrő
  • Tisztítókefe
  • Hálózati adapter
  • Tartalék kefehenger
  • Tartozéktartók x2
  • Töltőtalp
  • Tisztítószer

Specifikáció

ModellH12
Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh
Szívóerő5 500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
A szennyvíztartály kapacitása500 ml
Munkaidőakár 35 percig.
Öntisztító funkcióTak
Jellemzők2 üzemmód
Töltési időok. 5h

Letöltés

Dreame H12 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket