Dreame P10

Akkus porszívó

Minimalizmus és hatékonyság – ez a két szó jellemzi legjobban a P10-et. A Dreame a “kevesebb több” elvnek megfelelően tervezte a P10 akkumulátoros porszívót. A semleges színekben pompázó egyszerű kialakítás tökéletesen kiegészít minden enteriőrt, bármilyen stílusú legyen is az. A készülék hatékony működéséért egy 20 000 Pa szívóteljesítményű motor felel, amely percenként 100 000 fordulatszámmal működik. A lenyűgöző, akár 50 perces üzemidőt a tágas, újratölthető akkumulátorok teszik lehetővé, a 99,89%-os szűrés pedig biztonságos és tiszta teret biztosít. Nézze meg, mivel tud még meglepni!

Akkumulátor kapacitás
2000 mAh

Működési idő
legfeljebb 50 perc

Szívóerő
20,000 Pa

Tartály kapacitása
500ml

100,000 fordulat percenként

Semmi sem kerülheti el a P10 figyelmét! A Dreame által kifejlesztett kefe nélküli motor 100 AW szívóteljesítménnyel és 100 000 fordulat/perc fordulatszámmal működik. Ez a lenyűgöző teljesítmény a készülék könnyű kialakításában rejtőzik, ami jelentős különbséget jelent a felhasználói kényelem szempontjából.

Akár 50 perces működés

Mostantól az egész otthonodat kitakaríthatod anélkül, hogy szünetet tartanál a készülék feltöltéséhez! A porszívó 2000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így a P10 akár 50 percig is folyamatosan üzemelhet.

Szűrés magas szinten

A Dreame P10 készülékkel tiszta és biztonságos környezetet biztosíthat otthonában. A rendkívül hatékony szűrőrendszer a szennyező anyagok akár 99,89%-át is összegyűjti, még a legkisebb, 0,3μm méretű szennyeződéseket is.

LED kijelző

A P10 segítségével a legfontosabb információkhoz való hozzáférés kényelmes és egyszerű. Szívási mód, hátralévő üzemidő? A könnyen leolvasható LED-képernyőnek köszönhetően minden jól látható. Többé nem lepődik meg a készülék hirtelen lemerült akkumulátora miatt.

SmartCooling

Aggódik, hogy a P10 felforrósodik intenzív használat közben? Nem kell! A SmartCooling technológia alkalmazása biztosítja, hogy a levegő egyenletesen áramlik, hatékonyan elvezetve a hőt. Ez hozzájárul a motor és az akkumulátor optimális teljesítményéhez is.

Univerzális kefe mellékelve

A széles kefe tökéletesen alkalmas mindenféle felület tisztítására. Szőnyeg és laminált padló porszívózására egyaránt használható. Ráadásul a puha henger megvédi a kényes padlófelületeket a sérülésektől.

Semmi rejtegetnivaló a P10 előtt

Poros a bútorok között és a széleken? A P10 gondoskodik róla! A 2 az 1-ben réskefe tökéletes a szűk és nehezen hozzáférhető helyek tisztítására, és otthona ragyogóan tiszta lesz!

A környezet érdekében

A P10 karbantartása csak egy pillanatig tart. Az olyan alkatrészek, mint a szűrő, a portartály és a kefetekercs újrafelhasználhatóak, egyszerűen mossa el őket folyó víz alatt. Így vigyázol a környezetre és pénzt takarítasz meg az új alkatrészek vásárlásával.

Nem érintkezik közvetlenül a szennyeződéssel

Mostantól gyorsan és kényelmesen, egyetlen kattintással kiürítheti a tartályt. Így elkerülheti a porral és más allergénekkel való közvetlen érintkezést.

A kevesebb több

A P10-et minimalista fehér és szürke dizájnja is megkülönbözteti. Ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A kényelmes tárolás érdekében egy fogantyú is tartozik hozzá, amellyel a porszívót a falhoz rögzítheti.

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Puha hengerkefe
  • Réskefe 2in1
  • Retesz
  • Fali tartó

Specifikáció

GyártóDreame
ModellP10
Szívóerő20 000 Pa
Munkaidő50 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása2000 mAh
Töltési időkb. 2,5 óra
Súly3,00 kg
Szűrő típusaEPA (APB03)
JellemzőkLED kijelző, 3 üzemmód

Letöltés

Dreame P10 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket