Forgalmazás

Tudja meg miért érdemes együttműködni az INNPRO-val,  az innovatív fogyasztói elektronikai termékek forgalmazójával!

Oferta dystrybucyjna

Dowiedz się, dlaczego warto podjąć współpracę handlową z INNPRO – dystrybutorem innowacyjnych produktów elektroniki użytkowej.

A márkáról

A Dreame olyan kiváló minőségű termékek gyártására összpontosít, melyek könnyedén használhatóak és hatékony megoldásokat kínálnak a mindennapi problémákra. A Dreame vezeték nélküli porszívók és robotporszívók már 2015 óta jelen vannak a világpiacon.

A Dreame kínálata folyamatosan bővül új okoseszközökkel, melyek között nem csak robotporszívók és vezeték nélküli porszívók, hanem hajápoló termékek is találhatóak. Minden Dreame készülék csúcskategóriás technológiát kapott, aminek köszönhetően egyre hatékonyabb működéssel és minőséggel nyerik el a felhasználók bizalmát.

Miben más a Dreame?

Jó minőség
Jótállás

Megbízhatóság

Okos megoldások

Felhasználóbarát technológia

Alapos tisztítás

Miért az INNPRO?

Az INNPRO a fogyasztói elektronikai iparban a vezető innovatív termékek forgalmazására specializálódott. Neves gyártókkal működik együtt, akik minőségi termékeket kínálnak. Nézze meg, hogy miért érdemes együttműködni az INNPRO-val.

B2B Platform

A B2B platformon keresztül gyorsan és hatékonyan rendelheti meg a különböző termékeket, valamint minden szükséges információhoz hozzáférhet.

Vonzó kereskedelmi feltételek

A B2B platformon keresztül gyorsan és hatékonyan rendelheti meg a különböző termékeket, valamint minden szükséges információhoz hozzáférhet.

Hitelkeret

A hitelkeret támogatja a fejlődést, ezért minden partnerünknek az együttműködés mértékéhez igazodó halasztott fizetési határidőt biztosítunk.

Gyors kiszállítás

A megrendelések 98%-a ugyanazon a munkanapon kerül feldolgozásra, 1-2 napos kiszállítási idővel!

Marketing támogatás

A kereskedelmi tevékenységek mellett marketing támogatást is nyújtunk partnereinknek.

Partneri kapcsolatok

Teljeskörű támogatást nyújtunk az értékesítés előtt és után is, kollégáink pedig folyamatosan gondoskodnak a hatékony kommunikációról.

Zostań partnerem handlowym INNPRO

Poznaj nas lepiej i rozwijaj swój biznes z INNPRO. Zarejestruj się na Platformie B2B INNPRO i zyskaj dostęp do oferty hurtowej tysięcy produktów innowacyjnych marek.

Legyen az INNPRO kereskedelmi partnere!

Ismerjen meg minket jobban, és fejlessze vállalkozását az INNPRO segítségével! Regisztráljon az INNPRO B2B felületére, és szerezzen hozzáférést több ezer termékünkhöz.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az Ön által megadott elérhetőségeket az elküldött üzenetre való reagálás érdekében dolgozzuk fel. A személyes adatok kezelésének módjáról részletes tájékoztatást az Adatvédelmi tájékoztatóban talál.