Kik vagyunk mi?

Cégünk 2015-ben alakult, és elsősorban csúcskategóriás tisztítóberendezések gyártásával foglalkozik. Folyamatosan arra törekszünk, hogy megvalósítsuk azt az elképzelésünket, hogy világszerte javítsuk a termékeinket használók életminőségét. A berendezések tervezésekor aktívan használjuk az űrtechnológia fejlődését. 2017 végén az okos takarítóeszközök egyik fő gyártójaként a Xiaomi ökoszisztémájának részévé váltunk.

Odkurzacz do sierści

Értékeink

Hiszünk abban, hogy a tudatos hozzáállás a tevékenységünkhöz, az ügyfeleinkhez és a bolygóhoz, amelyen élünk, kiemelkedően fontos. Ezért vesszük rendkívül komolyan vállalkozásunkat, és fenntarthatóan törekszünk arra, hogy folyamatosan javítsuk az Ön életminőségét és kényelmét.

Tanulással kezdődött minden

Honnan jött az ötlet, hogy az asztrodinamikát egy olyan “hétköznapi” témával, mint a háztartási gépek, kombinálják? A válasz erre a kérdésre nagyon egyszerű – márkánk alapítója gyermekkora óta foglalkozik találmányok készítésével, a Tsinghua Egyetemen folytatott tanulmányai során pedig érdeklődése a technológia és a csillagászat felé vette az irányt – 2009-ben elindította a Sky Workshop űrkutatási projektet. Hat évvel később úgy döntött, hogy egyesíti szenvedélyeit, és saját vállalkozást alapít azzal a szándékkal, hogy az asztrodinamika vívmányait mindennapi tárgyakra alkalmazza. Ez a próbálkozás sikeres volt – a Dreame márka forradalmasította a tisztítóeszköz-ipart, és gyorsan a piac egyik legjelentősebb szereplőjévé vált.

Első a technológia

A Dreame középpontjában az űrtechnológia áll. Ezért hoztunk létre egy csúcstechnológiai K+F csapatot és egy termékcsapatot. Az előbbi tagjai felelősek a kulcsfontosságú műszaki kérdések kiemelt támogatásáért. A csoportot a Tsinghua Egyetemmel kapcsolatban álló személyek vezetik, köztük olyan szakértők, akik korábban a Shenzhou 6 projektben dolgoztak, így biztosak vagyunk abban, hogy a megfelelő emberek felügyelik termékeink minőségét, teljesítményét és megbízható működését.

Az innovációra összpontosítunk

Az évek kemény munkája és a kutatásba való befektetés lenyűgöző eredményeket hozott. A Dreame-nél számos kulcsfontosságú találmányt, valamint több mint 150 szabadalmat tudtunk létrehozni, mint például a nagysebességű motor vagy a SLAM algoritmus. Ma ezek és sok más projekt világszerte vezető pozíciót foglal el.

Elhozzuk Önnek a legjobbat

A Dreame termékkínálata folyamatosan bővül újabb okos takarítóeszközökkel, például robotporszívókkal, vezeték nélküli rúdporszívókkal és még sok más eszközzel. Ezek csúcstechnológiákat alkalmaznak, amelyeknek köszönhetően egyre hatékonyabb teljesítménnyel lepnek meg minket, és páratlan minőséget nyújtanak. Berendezéseink gyártása során akár 3 gyártósoron is dolgozunk. Így évről évre több millió terméket tudunk a piacra szállítani, és kielégítjük a funkcionális, okos takarítóeszközök iránti növekvő keresletet.

A Dreame termékek a következő online áruházakban találhatók meg

Ne feledje, hogy a Dreame termékeket csak megbízható forrásból és hivatalos forgalmazásból vásárolja meg, nehogy csalás áldozatává váljon.