Dreame H12 Core

Akkus porszívó

A Dreame H12 Core segítségével búcsút mondhat a rendetlenségnek! Ez a készülék lehetővé teszi, hogy ne csak porszívózzon, hanem tisztítsa is a padlót. A speciális érzékelőknek köszönhetően érzékeli a szennyeződést, és automatikusan hozzá igazítja a szívóteljesítményt és a vízáramlást. Mi több, önmagát is megtisztítja. A beépített újratölthető akkumulátor körülbelül 25 perces üzemidőt biztosít, a LED kijelző pedig megkönnyíti a készülék teljes működését.

Dreame H12 Core

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Sprzęt ten umożliwi Ci nie tylko odkurzanie, ale mycie Twoich podłog. Dzięki specjalnym czujnikom wykryje barud i automatycznie dostosuje do niego siłę ssania i przepływ wody.

Újratölthető akkumulátor
4000 mAh

Töltési idő
5 h

Névleges teljesítmény
200 W

Tartály kapacitása
900 ml

Alapos tisztítás

A H12 Core segítségével a legnehezebb rendetlenséget is könnyedén megoldhatja! Ez a porszívó fejlett vízkeringető rendszerrel van felszerelve, amely valós idejű, hatékony tisztítást biztosít, így egyszerre porszívózhat, felmoshat és moshat. A kefe 180 fordulat/perc sebességgel forog, ráadásul a beépített tisztítószerszám eltávolítja a szőrszálakat és a szennyeződéseket a keféről, így padlója makulátlanul tiszta lesz.

Zavarérzékelés

A Dreame H12 Core-t az alapos tisztítás szem előtt tartásával tervezték, ezért egy speciális érzékelővel van felszerelve, amely azonosítja a rendetlenséget. Így ennek megfelelően állítja be a szívóteljesítményt és a vízáramlást, és a poroktól a folyadékokig bármilyen szennyeződéssel megbirkózik. Ez a funkció hatékonyan optimalizálja a tisztítási teljesítményt, és garantáltan tiszta és ápolt padlót kap.

Hosszú üzemidő

A nagyobb kényelem érdekében a H12 Core két üzemmóddal rendelkezik – automatikus és szívó üzemmóddal. Ezen kívül kiemelkedik a hosszú, 25 perces üzemidővel, valamint a nagyméretű, 900 ml-es tiszta víztartállyal és 500 ml-es használtvíz-tartállyal. Ez lehetővé teszi, hogy egy tisztítási művelet alatt minden padlót megtisztítson. A Dreame segítségével élvezheti a tisztaságot otthonában!

Modern LED képernyő

A Dreame H12 Core porszívó egyesíti a funkcionalitást a kényelemmel. Fényes, színes háttérvilágítással ellátott LED kijelzővel van felszerelve. Segítségével könnyen ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, a működési módot vagy a tisztítás állapotát. Ráadásul az intelligens hangutasítások világos és pontos utasításokat adnak, így alaposabbá és hatékonyabbá teszi otthona takarítását.

Öntisztító

A makulátlan tisztaság érdekében a Dreame H12 Core porszívó öntisztító funkcióval van felszerelve. Egyszerűen helyezze a porszívót az alapra, és nyomja meg a gombot, hogy a hengerkefét leöblítse, megpörgesse és lesúrolja, így készen áll a következő tisztításra. A Dreame segítségével biztos lehet benne, hogy padlóját tiszta kefével tisztítja.

Megkönnyített tárolás

A H12 Core porszívó nemcsak könnyen használható, hanem könnyen tárolható is. Egy speciális dokkolóállomással rendelkezik, amely nemcsak a készülék töltését és tárolását teszi lehetővé, hanem helyet biztosít a hozzá szánt tartozékoknak is. Mostantól kezdve minden kéznél lesz!

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Fogantyú
  • Tartalék szűrő
  • Tisztítókefe
  • Hálózati adapter
  • Tartalék kefehenger
  • Tartozéktartók x2
  • Töltőtalp
  • Tisztítószer

Specifikáció

ModellH11 Max
Az akkumulátor kapacitása4000 mAh
Szívóerő5 500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
A szennyvíztartály kapacitása500 ml
Munkaidő25 percig.
Öntisztító funkcióIgen
Jellemzők2 üzemmód
Töltési időkb. 5 óra

Letöltés

Dreame H12 Core kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket