Dreame V12 Pro

Akkus porszívó

Mostantól könnyedén rendben tarthatja egész otthonát. A 650 wattos Dreame V12 Pro akkumulátoros porszívó hihetetlenül erős motorral van felszerelve, amely akár 32 000 Pa szívóerőt biztosít. Ennek köszönhetően nagyszerűen megbirkózik a szennyeződésekkel. Egyetlen feltöltéssel akár 85 perc üzemidővel rendelkezik, a portartály pedig 500 ml kapacitású. A készletben több cserélhető kefét is talál, amelyekkel könnyedén megtisztíthat minden zugot.

Akkumulátor kapacitás
2700 mAh

Működési idő
85 perc

Szívóerő
32,000 Pa

Tartály kapacitása
500ml

Azonnal eltávolítja a szennyeződéseket

Tudja meg, hogy a porszívózásnak egyáltalán nem kell fárasztónak és időigényesnek lennie. A V12 Pro beépített 5 fokozatú szűrőrendszerrel és nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely eléri a 160 000 fordulat/perc fordulatszámot. Ennek eredményeként akár 32 000 Pa szívóteljesítményt is élvezhet! Ezáltal a porszívó rendkívül gyorsan és hatékonyan távolítja el a port, a morzsákat, a szőrszálakat és a szőrszálakat. Még a résekben rejtőző szennyeződésekkel is megbirkózik. Ráadásul a szőnyegeken automatikusan megnöveli a szívóerőt, hogy biztosítsa azok alapos tisztítását.

3 üzemmód

Szeretné a porszívót optimálisan az Ön igényeihez és a padló szennyezettségéhez igazítani? Ez lehetséges! A V12 Pro 3 üzemmód közül választhat. Ha a rendkívül makacs szennyeződésekkel szeretne megbirkózni, válassza a Turbo üzemmódot. A Med mérsékelten szennyezett padlókhoz alkalmas. Az Eco tökéletes a mindennapi használathoz. Ez biztosítja a leghosszabb üzemidőt is

Robusztus akkumulátor

A Dreame segítségével nem kell megszakítania a takarítást, hogy feltöltse a porszívót. A V12 Pro hosszú élettartamú, nagy kapacitású akkumulátorral és fejlett energiagazdálkodási rendszerrel van felszerelve, így lenyűgözően hosszú üzemidővel lepi meg Önt. Eco üzemmódban akár 85 percig, Med üzemmódban akár 30 percig, Turbo üzemmódban pedig körülbelül 9 percig tart. A mellékelt fali tartó lehetővé teszi, hogy a készüléket tárolás közben is kényelmesen tölthesse.

A tökéletes padlókefe

Odkurzacz został wyposażony w specjalnie zaprojektowaną szczotkę do podłóg, która doskonale nadaje się do czyszczenia różnego rodzaju powierzchni. Z powodzeniem wykorzystasz ją zarówno na płytkach czy panelach, jak i na dywanie. Dzięki konstrukcji w kształcie litery V nie tylko skutecznie eliminuje kurz, ale też pozwala uniknąć zaplątania się w nią włosów. To oznacza, że jej czyszczenie nie sprawi Ci żadnego problemu!

Az Ön kényelmére tervezve

A Dreame bebizonyítja, hogy a takarítás egyáltalán nem kell, hogy kellemetlen, fárasztó munka legyen. A porszívó meglepően könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott. Így könnyedén mozgathatja az emeletek között, vagy felemelheti, hogy felporszívózza a mennyezetet vagy a függönyöket. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően rendkívül kényelmes a kezelése. A nagyméretű, 500 ml űrtartalmú portartály elegendő az egész lakás megtisztításához. Ürítése rendkívül gyors és egyszerű egy gombnyomással.

Intelligens megoldások

Most még egyszerűbbé teheti a porszívózást. A V12 Pro beépített, könnyen olvasható LCD-képernyője megjeleníti a működésével kapcsolatos legfontosabb információkat, így egy pillantással ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy az aktuális üzemmódot. Elektronikus zár funkció is van. Többé nem kell állandóan nyomogatnia a gombot tisztítás közben! Így elkerülhető a fáradtság és az ujjak megerőltetése.

Praktikus tartozékokat tartalmaz

Használja a mellékelt tartozékokat, hogy otthonának minden szegletét alaposan megtisztítsa. A LED-világítással ellátott réskefe megkönnyíti a szűk, sötét sarkokban való porszívózást – a szennyeződések nem maradnak rejtve Ön elől! A kisebb motoros kefe tökéletes például a matracok tisztításához, míg a puha kefe ideális az asztallapok portalanításához. A 2 az 1-ben kefe lehetővé teszi a bútorok porszívózását, a rugalmas tömlő és az extra adapter pedig segít a nehezen hozzáférhető helyek elérésében.

Tartalmazza a

 • Hoover
 • Fő kefe
 • Töltő
 • Rugalmas tömlő
 • Puha porolókefe
 • 2 az 1-ben kefe
 • Szénszálas rúd
 • 2in1 fali tartó a tároláshoz és töltéshez
 • Kisebb kefe motorral
 • Rugalmas adapter
 • Réskefe LED-es megvilágítással

Specyfikacja

ModellV12 Pro
Moc ssąca32 000 Pa
Munkaidő85 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása2700 mAh
Töltési időkb. 4h.
Súly4,40 kg
Szűrő típusaEPA (AVH7)
JellemzőkLCD kijelző, 3 üzemmód, a résfúvóka LED-es megvilágítása, rugalmas adapter.

Letöltés

Dreame V12 Pro kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket