Dreame D9 Pro

Okos robotporszívó

Töltse az időt valami élvezetessel, amíg a Dreame D9 Pro takarítórobot felmos és kiporszívózik. Akár 4000 Pa szívóerejével pillanatok alatt elbánik minden szennyeződéssel, és erős akkumulátorának hála egyetlen töltéssel akár 150 perc üzemidőre is képes lehet. Az eszköz portartálya 570 ml, a víztartályának kapacitása pedig 270 ml. A LiDAR navigációs rendszernek köszönhetően az eszköz szabadon járhat otthonában, a Mi Home alkalmazás pedig önnek könnyíti meg a robotporszívó használatát.  

Akkumulátor kapacitás
5200 mAh

Működési idő
akár 150 perc

Szívóteljesítmény
4000 Pa

Víztartály kapacitás
270 ml

Ragyogóan tiszta padló

A víztartály hatalmas kapacitásának köszönhetően a Dreame D9 Pro akár 200m2-t is könnyedén, egy működéssel feltakarít, vagyis nagyobb lakásokban is tökéletesen működik. A három fokozatos vízadagoló a feladathoz igazodik, így nem kell aggódnia a makacs foltok miatt sem. Az eszköz különleges nedvességálló párnával lett felszerelve, így akkor sem szivárog, amikor a felmosófejet takarítás után eltávolítja.

Azonnal eltünteti a koszt

A Dreame-nek hála megszabadulhat a legmakacsabb szennyeződésektől is. A robotporszívó akár 4.000 Pa szívóerőre is képes, így a portól a morzsáig, az apró szennyeződésektől a hajszálakig bármit képes gyorsan eltüntetni. A robotporszívó ‘Carpet Boost’ funkciója lehetővé teszi, hogy az okos eszköz észlelje a szőnyegeket, és automatikusan megnövelje a teljesítményét, és így hatékonyan távolítja el a koszt a szálak közül is.

Különleges tervezésű seprű

Az eszköz továbbfejlesztett keféjébe már nem akad bele a haj. Többet nem kell azzal vesződnie, hogy próbálja eltávolítani az eszközből a hajat. Bármikor könnyedén eltávolíthatja a kefét és megtisztíthatja, amennyiben nincs már rá szüksége.

Továbbfejlesztett navigációs rendszer

Mitől lett ez a robotporszívó tökéletes minden otthonba? A továbbfejlesztett LiDAR navigációs rendszer használatával az eszköz képes a helyiség intelligens feltérképezésére, hogy aztán optimális, legrövidebb takarítási útvonalat hozzon létre, és közben egyetlen rejtett zugot sem hagy ki. Ez teszi a D9 Pro-t bármilyen feladatra tökéletessé.

Az alkalmazás új lehetőségeket nyit

Csak kézbe kell vennie okostelefonját, és máris beállítások, lehetőségek egész sora áll Ön előtt. A Mi Home alkalmazással akár távolról is irányíthatja robotporszívóját. Az alkalmazás segítségével elzárhat területeket a porszívó elől, ha azt szeretné, hogy bizonyos helyiségekbe, területekre ne menjen be (pl. gyerekszoba, kutya fekhelye).

Vezényszóra engedelmeskedik

Nemcsak az alkalmazás teszi lehetővé, hogy a robotporszívó távirányítású legyen, hiszen a Dreame D9 Pro kompatibilis az Amazon Alexa okos asszisztenssel is, vagyis hangvezérléssel is működik. Egyetlen vezényszóra takarítani kezd, még csak fel se kell állnia a kanapéról. A robotporszívó 7 nyelven működik.

A csomag tartalma

  • Robotporszívó
  • Töltőállomás
  • Tisztító eszköz
  • Hálózati tápkábel
  • Víztartály
  • Felmosófej
  • Oldalkefe
  • Használati útmutató
  • Mat

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellD9 Pro
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény4000 Pa
Por tartály kapacitás570 ml
Víztartály kapacitás270 ml
Működési időakár 150 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendővel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLDS
Funkciók3 vízáramlás szint, Szőnyeg Boost
Szűrő típusEPA (RHF1)
KompatibilitásMi Home alkalmazás, Amazon Alexa