Dreame R10

Akkus porszívó

Nézze meg, milyen kellemes lehet otthona takarítása! A Dreame R10 akkumulátoros porszívóval otthona kifogástalanul tiszta lesz. Hosszú üzemidejével, 20 000 Pa szívóteljesítményével, valamint könnyű és praktikus kialakításával tűnik ki. A készletben található további fúvókák segítségével a legkülönbözőbb felületeket porszívózhatja fel. Ráadásul a portartály akár 0,6 liternyi rendetlenséget is képes befogadni, és egy gombnyomással kiüríthető. Élvezze a tökéletes tisztaságot otthonában a Dreame segítségével!

Dreame R10

Bezprzewodowy odkurzacz pionowy 

Zobacz, jak przyjemne może być sprzątanie domu! Z bezprzewodowym odkurzaczem pionowym Dreame R10 zapanuje w nim nieskazitelny porządek.

Akkumulátor kapacitás
2500 mAh

Töltési idő
ok. 3,5h

Szívóteljesítmény
20 000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Alapos és csendes tisztítás

Elege van a porszívózás közbeni összegabalyodott zsinórokból? A Dreame R10 készülékkel ez a gond megszűnik! Ezzel a vezeték nélküli porszívóval akár 60 percig is takaríthat, állandóan erős és kérlelhetetlen, 20 000 Pa szívóerővel. Ráadásul 7 újratölthető akkumulátorral működik, amelyek kapacitása 2500 mAh. Motorja 120 000 fordulat/perc sebességgel működik, ami garantálja a haj, a szennyeződések, a por és egyéb törmelékek alapos felszedését. A kellemetlen zajok miatt azonban nem kell aggódnia, mivel a Dreame R10 meglehetősen csendes.

Innovatív kefe

Az R10 porszívót az innovatív, több felületre is használható és többfunkciós V alakú keféje különbözteti meg a többitől. Egyedi kialakításának köszönhetően könnyedén eltávolítja a szőrszálakat, szennyeződéseket és egyéb kisebb-nagyobb szennyeződéseket a legkülönbözőbb felületekről. Ráadásul, hogy a tisztítás még egyszerűbbé és kényelmesebbé váljon, a speciális, fésűszerű fogak kibogozzák a szőrszálakat. Ezáltal az egész lakás tisztítása még kellemesebbé és gyorsabbá válik.

LED-ek

A Dreame R10 készüléket az alapos és kényelmes tisztítás jegyében alkották meg, ezért van felszerelve LED-es világítással. Ezekkel megvilágíthatja a bútorok alatti vagy a résekben lévő sötét helyeket, és még hatékonyabban tisztíthatja meg azokat a szennyeződéseket vagy port, amelyek felett egyébként esetleg átsiklana. A Dreame segítségével otthona minden zugában ragyogóan tiszta lesz!

Fejlett szűrőrendszer

A még hatékonyabb tisztítás érdekében a Dreame R10 porszívó fejlett, 5 fokozatú szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 99,9%-os hatékonyságot mutat. Ez lehetővé teszi, hogy a készülék felfogja a finom port és részecskéket. Ez biztosítja, hogy az összes szennyeződés a portartályba kerüljön, amelyet könnyedén kiüríthet.

Állatbarátoknak készült

Küzd a makacs háziállat szőrrel, amely minden bútoron és padlón megmarad? A Dreame R10 készülékkel könnyedén megbirkózhat vele! Egy mini kefével rendelkezik, amelyet arra optimalizáltak, hogy eltávolítsa a szőrt és a szőrszálakat a szövetekről és a bútorokról. Mostantól a négylábú barátja utáni takarítás gyerekjáték lesz!

Még több lehetőség

Élvezze a még alaposabb tisztítást a Dreame R10 készülékkel! A tartozék extra hegyeket tartalmaz, amelyekkel különféle felületek tisztítását könnyítheti meg. Használja a széles kefét a billentyűzet vagy a könyvespolc hátsó réseinek porszívózásához. A résfúvóka viszont jól jön a nehezen hozzáférhető helyeken, például a sarkokban.

Könnyű tisztítás

A Dreame R10 tisztítása és üzemeltetése nagyon egyszerű. A portartály kapacitása 0,6 l, és csak egy gombnyomással lehet kiüríteni. Előnye továbbá, hogy könnyen karbantartható – egyes alkatrészek, mint például a szűrő és a portartály víz alatt kimoshatók és újrafelhasználhatók. Ez megkönnyíti a porszívó jó állapotban tartását.

Tartalmazza a

  • Multifunkcionális kefe
  • Széles kefe
  • Szilikon mini-kefe
  • Résfúvóka
  • Fém cső
  • Fali konzol (beleértve x2 csavart, x2 fali dugót, matricát a rögzítési sablonnal)
  • Töltő
  • Használati utasítás

Specifikáció

GyártóDreame
ModellR10
Szívóerő20 000 Pa
Munkaidő60 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNO
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Töltési időkb. 3,5 h
Súly3,40 kg
Szűrő típusaEPA (ATH5)
JellemzőkLED kefevilágítás

Letöltés

Dreame R10 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket