Dreame D9 Max

Robotporszívó

Tapasztalja meg, hogy a takarításnak egyáltalán nem kell kellemetlen feladatnak lennie. Az okos Dreame D9 Max robot gondoskodik erről! A készülék nemcsak felporszívózza a padlót, hanem fel is mossa. 4000 Pa-os szívóteljesítményével tűnik ki, és fejlett LiDAR navigációs rendszert használ, amelynek köszönhetően könnyedén mozoghat a szobákban. Működési ideje eléri a 150 percet, egy alkalmazás pedig számos érdekes funkcióhoz biztosít hozzáférést.

Akkumulátor kapacitás
5200 mAh

Működési idő
akár 150 perc

Szívóteljesítmény
4000 Pa

Víztartály kapacitás
270 ml

Azonnal eltávolítja a szennyeződést

Hamarosan tisztán ragyoghat a padló otthonában. A robot akár 4000 Pa szívóteljesítményt is kínál, ami azt jelenti, hogy könnyedén megbirkózik a porral, morzsákkal, hajjal és még a korpával is. Hatékony működéséért kefe nélküli Nidec motor és speciálisan kialakított légcsatorna a felelős. 4 szívási szint közül is választhat, hogy a készülék működését optimálisan az Ön igényeihez igazítsa.

Egyidejű porszívózás és felmosás

Takarítson meg időt a Dreame segítségével. A D9 Max 570 milliliteres portartállyal van felszerelve, és 270 milliliteres víztartállyal is rendelkezik. Ez lehetővé teszi a padló egyidejű porszívózását és felmosását. A nagyméretű mikroszálas felmosó hatékonyan távolítja el a rendkívül makacs szennyeződéseket is. 3 vízáramlási szint közül is választhat, így a robot munkavégzését a felület szennyezettségének megfelelően állíthatja be.

Továbbfejlesztett kefe

Mitől bírja még a D9 Max olyan jól a szennyeződésekkel? A robot egy továbbfejlesztett 16,8 cm-es V-alakú kefével van felszerelve, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a port, morzsákat és egyebeket. Ezenkívül nem fog belegabalyodni a haj sem – a tisztítása nem fog problémát okozni Önnek. A D9 Max még a szőnyegeket és a padlóréseket is könnyedén felporszívózza!

Alaposan porszívózza a szőnyegeket

Van szőnyeg az otthonában? A Dreame D9 Max alaposan megtisztítja őket! A robot intelligensen érzékeli a felülettípusokat. Amikor a szőnyegen találja magát, automatikusan növeli a szívóerőt, hogy a lehető legpontosabban eltávolítsa a rostokban megbúvó morzsákat, port, szőrt vagy hajat. Sőt, könnyedén mozog a különböző típusú padlók között – a szőnyegtől a parkettán át a csempékig. Ne aggódjon amiatt, hogy valami blokkolja majd!

Megbízható navigációs rendszer

Ne pazarolja az idejét a robot szemmel tartásával. A D9 Max fejlett LiDAR lézeres navigációs technológiát használ a szobák 360°-os átvizsgálására, térképek készítésére és az optimális tisztítási útvonalak intelligens megtervezésére. Ezenkívül a beépített érzékelőknek köszönhetően elkerüli az eséseket és a bútorokkal való ütközést. Könnyedén legyőzi az akár 20 mm magas akadályokat is. Nem kell attól tartania, hogy valahol elakad, vagy leesik a lépcsőn!

Hosszú munkaidő

A D9 Max strapabíró, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Teljesen feltöltve akár 150 percig is tud tisztítani – ez elég körülbelül 250 m2 összterületű padló tisztításához! Nem kell emlékeznie a készülék feltöltésére sem. Amikor az akkumulátor már majdnem lemerül, a robot magától visszatér az állomásra, és amikor feltöltődik, onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta.

Távirányító

Telepítsen egy alkalmazást, és még több lehetőséghez juthat. Most már távolról vezérelheti a robotot okostelefonjával, takarítási ütemtervet készíthet, módot válthat és virtuális falakat állíthat fel. Nem szeretné, hogy a D9 Max hozzáférjen a ház egy részéhez? Csak nyúljon a telefonjáért és állítson be egy tiltott zónát! A robot az Amazon Alexa asszisztenssel is kompatibilis, így hangutasításokkal irányíthatod.

Tulajdonságok

GyártóDreame
ModellD9 Max
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény4000 Pa
Por tartály kapacitás570 ml
Víztartály kapacitás270 ml
Működési időakár 150 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendővel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLDS
Funkciók4 szívóteljesítmény szint, 3 vízáramlás szint, Szőnyeg Boost
Szűrő típusEPA (RHF1)
KompatibilitásMi Home alkalmazás, Amazon Alexa