Dreame H11

Vezeték nélküli rúdporszívók

A porszívózás és felmosás egyidejűleg válik lehetővé, és megkönnyíti a munkát, mivel percenként akár 560-szor is átfésülheti a padlót. Ez különösen hasznos funkció a fürdőszobák, konyhák és erkélyek esetében. Az akár 900 ml űrtartalmú tartály akár 160 m² nagyságú terület tisztítását is lehetővé teszi, a hosszú élettartamú akkumulátor pedig egyetlen feltöltéssel akár 30 perces működést biztosít. A mosószercsomaggal a padló még tisztább lesz. A könnyen leolvasható LED kijelzőn a legfontosabb információkhoz férhet hozzá. Nézze meg, mivel lepheti még meg!

Akkumulátor kapacitás
2500 mAh

Működési idő
30 perc

Szívóerő
5,500 Pa

Tartály kapacitása
900 ml

Sokoldalúság és teljesítmény

A Dreame H11 bármilyen típusú szennyeződéssel könnyedén megbirkózik. A kiömlött gabonapehely, a kiömlött kávé, a mártás és a legtöbb nedves folt nem jelent kihívást ennek a porszívónak. A Max üzemmóddal felszerelve növeli képességét a tartós szennyeződések tisztítására.

Folyamatos öntisztítás

Csak egy tiszta kefe tisztít hatékonyan, és ezt a Dreame nagyon jól tudja. A porszívóban lévő kaparó fogsorral tisztítja a kefét, így a készülék használat közben is teljesen tiszta marad, és a takarítás hatékony lesz. Ezenkívül a talpon lévő speciális gombnak köszönhetően a H11 munka után magától megtisztítja magát.

Tisztítás 160 m²-ig

Elfelejtheti a folyamatos vízutántöltést – a Dreame H11 akkumulátoros porszívó 900 ml-es tartállyal rendelkezik, amely akár 160 m² takarításhoz is elegendő.

30 percig dolgozhat

A 2500 mAh-s akkumulátorával a Dreame H11 ideális a nagyméretű otthonok számára is. Ezzel a készülékkel a működés akár fél órát is elérheti.

Szerezze meg a szükséges információt, amikor csak akarja

Használja a LED-képernyőn megjelenő előnézetet, és információt kap az akkumulátor töltöttségéről, tisztaságáról és működési állapotáról. A hangüzenetek egy másik funkció, amely javítja a munkát.

Tiszta élvezet

Az 5500 Pa erőteljes szívóteljesítménye tapadással garantálja, hogy porszívózás közben teljesen kényelmes maradjon.

Könnyen tárolható és tölthető

A Dreame H11-et háttámla nélkül, függőleges helyzetben is tárolhatja, és könnyen levehető az alapról. Csak tegye vissza a porszívót a helyére, és a készülék töltése automatikusan elindul. Ezen kívül a talapzaton külön hely van a H11 egyéb alkatrészeinek tárolására.

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Fogantyú
  • Tápegység
  • Tartalék szűrő
  • Tartozéktartó
  • Felülettisztító folyadék
  • Töltőtalp
  • Tisztítókefe

Specifikáció

ModellH11
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Szívóerő5 500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
A szennyvíztartály kapacitása500 ml
Munkaidődo 30 min.
Öntisztító funkcióIgen
Jellemzők2 tryby pracy
Töltési időkb. 3 h

Do pobrania

Dreame H11 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket