Dreame L10s Pro

Robotporszívó

A Dreame Bot L10s Pro segítségével nem kell unalmas takarításra pazarolnia az időt. A robot porszívózik és felmossa a padlót, 5300 Pa szívóteljesítményével pedig alaposan eltávolítja a makacs szennyeződéseket. Lehetővé teszi a teljesítmény testreszabását 4 elérhető szívószinttel és 3 vízmennyiségi fokozattal. LiDAR navigációjának köszönhetően könnyedén eligazodik otthonában, hosszú üzemidejéért pedig 5200 mAh-s akkumulátora a felelős. Működését applikáció és hangutasítások könnyítik meg, a robot a szőnyegeket is felismeri és automatikusan növeli a szívóerőt.

Akkumulátor kapacitás
5200mAh

Működési idő
akár 150 perc

Szívóteljesítmény
5300 Pa

Por tartály kapacitás
450 ml

Egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét

A Dreame Bot L10s Pro robotporszívó mindenféle szennyeződést képes kezelni. 5300 Pa szívóerejével kitűnik a tömegből, amely lehetővé teszi a nagyon makacs szennyeződések eltávolítását is. Sőt, a gumiból készült kefehenger alaposan felszívja a szennyeződéseket, beleértve a szőnyegszálakba szorult szennyeződéseket is, és megakadályozza, hogy a haj beleakadjon a készülékbe.

Felmossa a padlót

A Dreame Bot L10s Pro csillogóvá varázsolja otthona padlóját. A készülék 190 ml-es víztartállyal és 2 nagy sebességgel forgó felmosó párnával rendelkezik. Ezen felül a töltőállomáshoz való visszatéréskor a párnák 7 mm-rel megemelkednek, így biztos lehet benne, hogy a szennyeződés nem kerül a padlóra.

Szabja személyre működését

A Dreamehome alkalmazással tetszés szerint testreszabhatja a robot működését. Választhat a 4 elérhető szívószint és 3 vízmennyiségszint közül egyet. Sőt, intelligensen felismeri a szőnyegeket, és automatikusan 5300 Pa-ra növeli a szívóteljesítményt. Remekül használható az állattartók számára is. Ezenkívül megemeli a felmosó párnákat, hogy elkerülje a szőnyeg benedvesítését.

Szabadon mozog otthonában

A Dreame L10s Pro robotporszívó LiDAR intelligens navigációs rendszerrel van felszerelve, így rövid időn belül képes átvizsgálni otthonát és feltérképezni, így megtervezi az optimális takarítási útvonalat. Kisebb és nagyobb lakásokban is megállja a helyét. Ezenkívül az akadályérzékelő használata lehetővé teszi, hogy a készülék elkerülje az akadályokat (7 mm-ig). Sőt, az L10s Pro védett a sérülésektől, például a lépcsőn való leeséstől.

Távirányítás

A még nagyobb használati szabadság érdekében a robot távolról is vezérelhető a Dreamehome alkalmazásból. Lehetővé teszi virtuális falak, tiltott zónák beállítását vagy egy választott helyiség takarításának bekapcsolását. És még nincs vége! A Dreame L10s Pro támogatja a hangvezérlést – rövid parancsokkal elindíthatja, leállíthatja vagy befejezheti a takarítást. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa, a Siri és a Google Assistant szoftverekkel.

A csomag tartalma:

 • robotporszívó
 • főkefe
 • felmosó tartó x2
 • felmosó párna x2
 • portartály
 • töltő állomás
 • tisztító kefe
 • tápkábel
 • oldalkefe
 • víztartály
 • használati utasítás

Specyfikacja

GyártóDreame
ModellL10s Pro
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
Szívóteljesítmény5300 Pa
Por tartály kapacitás450 ml
Víztartály kapacitás190 ml
Működési időakár 150 perc
Tisztító funkcióigen (tisztító kendőkkel)
Öntisztító funkciónem
Navigációs rendszerLiDAR
Funkciók4 szintű szívás és 3 szintű vízáramlás
Szűrő típusEPA (RHF5)
KompatibilitásDreamehome alkalmazás, Amazon Alexa, Siri, Google Assistant