Dreame L20 Ultra Complete

Robotporszívó

Bemutatjuk a Dreame legmodernebb L20 Ultra Complete robotporszívóját. A készülék az exkluzív MopExtend™ technológiát és a nagy teljesítményű Vormax™ szívórendszert használja, hogy a megérdemelt hatékony teljesítményt nyújtsa! Garantálja a szennyeződések alapos és precíz eltávolítását a nehezen elérhető helyeken is, a tisztítási ciklusok között pedig önállóan üríti ki a por- és piszkos víztartályt. Sőt, önmagában is megtisztítja a felmosópárnákat, és újratölti a töltőállomást! A robotporszívó megtisztítja otthona padlóját, miközben Ön gondoskodhat arról, ami a legfontosabb az Ön számára!

Akkumulátor kapacitása 6400mAh

Működési idő akár 260 perc

Szívóteljesítmény 7000 Pa

Szemetestartály Űrtartalom
300 ml

Még nagyobb hatékonyság

Az L20 Ultra Complete kiemelkedően hatékony teljesítményével tűnik ki. A legmodernebb MopExtend™ rendszert használja, amely lehetővé teszi a nehezen elérhető területek precíz tisztítását. Hogyan teszi mindezt? A robot automatikusan felismeri a szögeket és az éleket, lehetővé téve a felmosó párnák hatósugarának kiterjesztését. Ennek eredményeként az L20 Ultra Complete 2 mm-es pontossággal tisztítja meg a padlót az élek mentén. Most otthona minden zuga tisztán csillog majd!

Dupla felmosás

Nincs több makacs folt! A DuoScrub™ rendszer két nagy sebességű forgó párnasegítségével könnyedén eltávolítja a legmakacsabb foltokat is. Szósz a konyha padlóján? Vagy a gyereke kiöntötte a gyümölcslevet? Ne foglalkozzon vele! Az L20 Ultra Complete egy pillanat alatt megszabadul tőlük! Sőt, felmosó módban a gumikefe felemelkedik, a ventilátor motorja pedig automatikusan leáll, így a padló nedves felmosása csendben történik!

Fejlett tisztítórendszer

Mondjon búcsút az idegesítő por- és hajcsomóknak, amelyeket szó szerint mindenhol talál! A Vormax™ szívórendszer 7000 Pa szívóerőt biztosít, így az L20 Ultra Complete könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket mindenféle felületről. A lebegő gumikefe megakadályozza, hogy a haj beakadjon, és pillanatok alatt eltávolítja azt. Sőt, a felmosó párnák automatikusan felemelkednek, amikor a robot felismeri az útjában lévő szőnyeget, így megakadályozza azok nedvesedését, és gondoskodik az alapos tisztításról.

Takarító zseni

A fejlett CleanGenius™ rendszer lehetővé teszi a robot számára, hogy felismerje a szennyeződés típusát és mértékét, így szükség esetén többször is feltörli a padlót. Ha a felmosó párnák a tisztítás során szennyeződnek, az L20 Ultra Complete először megtisztítja azokat, majd elindít egy újabb felmosási ciklust. Felejtse el a piszkos csíkokat, és élvezze az érintetlen tisztaságot!

Intelligens navigáció

A Pathfinder™ navigációs rendszer segítségével gyorsan készíthet szobatérképeket, és automatikusan beállíthatja a teljes lakás takarítási útvonalát, vagy gyorsan navigálhat egy kijelölt helyiségbe. De ez még nem minden! A robot intelligensen felismeri az akadályokat – a beépített LED-es világítás segít 55 típusú tárgy azonosításában és alapos a gyermeke által szétszórt játékok miatt – az L20 Ultra Complete tökéletesen kezeli!

Az Ön kényelmét szem előtt tartva készült

A takarítás befejezése után a robot automatikusan visszatér a bázisra, ahol felkészíti magát a következő tisztítási körre. A fő szennytartály űrtartalma akár 3,2 liter is lehet, ami azt jelenti, hogy akár 75 napig sem kell ürítenie! A tiszta- és piszkos vizes tartályok űrtartalma 4,5 l, illetve 4 l. Az L20 Ultra Complete automatikusan újratölti a víztartályát és kiszárítja a felmosópárnákat, így biztos lehet benne, hogy a padlótisztítás higiénikus körülmények között történik. Hagyja, hogy a Dreame robot gondoskodjon a takarításról, amíg Ön élvezi a jól megérdemelt pihenést!

További lehetőségek az alkalmazással

Töltse le a Dreamehome alkalmazást, és élvezze robotja egyszerű kezelését! Telefonjáról elindíthat egy gyors felmosást, szüneteltetheti vagy újraindíthatja a robotot, beállíthatja a Ne zavarjanak módot, tisztán tarthatja, és beállíthatja a tisztítás típusát – porszívózás után, csak porszívózás vagy csak felmosás. Ha otthonában magasabb szőnyegek vannak, az alkalmazás lehetővé teszi a felmosó párnák eltávolításának lehetőségét, hogy az L20 Ultra Complete ne nedvesítse meg őket a tisztítás során. Tapasztalja meg mennyire kényelmes!

Teljes készlet

A Dreame L20 Ultra Complete robotporszívó készlet átfogó megoldásokat kínál a tökéletes tisztításhoz. Magán a robotporszívón és a tisztítóállomáson kívül egy meghosszabbított rámpa is található a robot zökkenőmentes feltöltéséhez. A három oldalkefe pontosan eléri a nehezen elérhető helyeket. A készlet tartalmaz egy többfunkciós tisztítóeszközt és porzsákokat is, amelyek biztosítják a különböző felületek alapos tisztítását. Két fő kefe, köztük egy már telepített, garantálja a tartós teljesítményt. A felmosó párnák, amelyek közül kettő rögzítve van, valamint négy tisztítószeres tartály, hatékony padlótörlést tesznek lehetővé. Ezenkívül négy porszűrő (amelyből egy már telepítve van) gondoskodik a kiváló levegőminőségről.

A készletben található:

 • L20 Ultra Complete robotporszívó
 • Tisztítóállomás
 • Tisztítóállomás hosszabbító rámpa
 • Oldalkefe x3
 • Tápkábel
 • Többfunkciós tisztítóeszköz
 • Porzsák
 • Főkefék x2
 • Felmosópárna x14 (2x csatolva)
 • Fogantyú a felmosópárnákhoz x2
 • Mosószer x4
 • Porzsák-szűrő x4 (1×1 telepítve)
 • Használati utasítás

Tulajdonságok

ModellL20 Ultra
Akkumulátor kapacitása6,400mAh
Szívóteljesítmény7,000 Pa
Szemetestartály Űrtartalom300 ml
Víztartály Űrtartalom80 ml
Működési időAkár 260 perc
Felmosási funkcióigen (felmosó párnák)
Öntisztító funkcióIgen
Navigációs rendszerPathfinder™
JellemzőkVíz- és portartályok automatikus utántöltése és ürítése, 4 szívószint, 3 vízáramlási szint, LED világítás, kihúzható felmosópárnák
SzűrőtípusEPA (RHF8)
KompatibilitásMi Home és Dreamehome alkalmazás, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri