Dreame M12

Vezeték nélküli rúdporszívók

Válassza a funkcionalitást és a kényelmet a Dreame M12 választásával. Ez a vezeték nélküli porszívó páratlan kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy egyszerre porszívózzon és felmossa a padlót. 2 víztartállyal rendelkezik, és automatikusan beállítja a víz mennyiségét aszerint, hogy mennyire piszkos a felület. Öntisztító funkcióval is rendelkezik, a hangutasítások és a LED kijelző pedig megkönnyíti a használatát. Nézze meg, hogy mivel tud még meglepni!

Akkumulátor kapacitás
4000 mAh

Működési idő
Legfeljebb 30 percig

Szívóerő
5500 Pa

Tartály kapacitása
900 ml

Akár 200 m² tiszta felület

A Dreame M12 álló porszívó 4000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, így egyetlen feltöltéssel akár 35 percig is üzemelhet (ha a felmosó funkciót használja), vagy 60 percig porszívózás közben. Ez körülbelül 200 m² tiszta felületet jelent. Körülbelül 5 óra töltés után a készülék ismét munkára kész.

A legfontosabb információk a láthatáron

A porszívó LED-képernyővel rendelkezik, amely segítségével megtudhatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szívóteljesítményt vagy a működési módot, a háttérvilágítás színe pedig tájékoztatja Önt a szennyeződés mértékéről. Sőt, a képernyőn értesítések jelennek meg az eltömődött készülékcsőről és a tartályban lévő tiszta/piszkos vízről.

Megbízható

A Dreame M12 figyelmét nem kerüli el a szennyeződés. A kefe okos kialakítása lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a szennyeződésektől különböző felületeken, például csempéken vagy paneleken. Alaposan eltávolítja a szőnyeg mélyén lappangó szennyeződéseket. A csomagban ráadásul talál egy tartalék hengert is, így szükség esetén gyorsan és kényelmesen kicserélheti egy újjal. Az eltávolítása sem okoz gondot – egyszerűen nyomja meg a kefén lévő gombot.

Válassza ki a megfelelő üzemmódot

Az M12 kefe nélküli motorral van felszerelve, így tökéletesen alkalmas a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására is. A képernyőn található dedikált gombok segítségével választhat az üzemmódok között: Standard, Auto, Öntisztító és Turbo.

Öntisztító funkció

A még könnyebb használat érdekében az M12 öntisztító funkcióval rendelkezik. Többé nem kell bepiszkolnia a kezét, és kézzel tisztítani a készülék keféjét. Mindössze annyit kell tennie, hogy a porszívó képernyőjén kiválasztja az Öntisztító üzemmódot. A kefe egy speciális fésűvel is fel van szerelve a henger alapos tisztításához.

3 tartály

A Dreame M12 képességei ezzel még nem értek véget. A porszívó 2 tartállyal van felszerelve a tiszta víz (950 ml) és a piszkos víz (700 ml) számára. Ilyen nagy kapacitással nem kell aggódnia a tartály gyakori újratöltése vagy kiürítése miatt. A készülékhez egy felülettisztítót is találsz. Ráadásul a gép automatikusan beállítja a víz mennyiségét aszerint, hogy mennyire piszkos a felület – így nem kell aggódnia a víz kifröccsenése és a padlón lévő foltok miatt. A portartály viszont 350 ml űrtartalmú, így nem okoz majd gondot az ürítése.

Különböző felhasználási forgatókönyvek

Fürdőszobai vagy konyhai csempe, fapadló, kanapé, nehezen hozzáférhető helyek – az M12 szinte minden helyzetet megold. A Dreame porszívó erőteljes kefével rendelkezik, amely alaposan felszedi a szennyeződéseket mindenféle felületről, beleértve a széleket is. Ráadásul a 2 az 1-ben kefe tökéletes a bútorok porszívózásához.

Tartalmazza a

 • Hoover
 • Fogantyú
 • Töltőállomás
 • Porgyűjtő tartály
 • Tartozéktartó
 • Tápegység
 • Tárolótartály
 • 2 az 1-ben kefe
 • Tartalék henger
 • Tartalék szűrő
 • Tisztítófolyadék 500 ml
 • Felhasználói kézikönyv

Specifikáció

ModellM12
Az akkumulátor kapacitása4000 mAh
Szívóerő5 500 Pa
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
A szennyvíztartály kapacitása700 ml
Munkaidődo 30 min.
Öntisztító funkcióIgen
Jellemzők4 üzemmód, kézi porszívó funkció cserélhető fúvókákkal
Töltési időok. 5h

Letöltés

Dreame M12 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket