Dreame P10 Pro

Vezeték nélküli rúdporszívók

 

Tapasztalja meg, milyen kényelmes lehet a porszívózás. A Dreame P10 Pro akkumulátoros porszívó kiemelkedik hosszú üzemidejével, 20 000 Pa szívóteljesítményével, 130 AW szívóteljesítményével és könnyű, praktikus kialakításával. A Dreame saját fejlesztésű Space Air 2.0 kefe nélküli motorjával van felszerelve 120 000 fordulat/perc fordulatszámmal, a mellékelt fúvókákkal pedig a legkülönbözőbb felületek porszívózását teszi lehetővé. A portartály akár 0,5 liter hulladékot is képes befogadni, és egy gombnyomással kiüríthető.

Akkumulátor kapacitás
2500 mAh

Működési idő
60 perc

Szívóerő
20,000 Pa

Tartály kapacitása
500 ml

Lenyűgöző szívóerő

A Dreame P10 Pro akkumulátoros porszívó továbbfejlesztett Space Air 2.0 motorral rendelkezik, amely szédítő 120 000 fordulat/perc sebességgel működik, és 130 AW szívóerőt biztosít. A 20 000 Pa szívóteljesítménnyel kombinálva ez rendkívül hatékony teljesítményt és precíz porszívózást tesz lehetővé. Ennek eredményeként a Dreame P10 Pro tökéletesen kezeli a kisebb és nagyobb szennyeződéseket, port, szőrszálakat vagy szőrszálakat. Fontos, hogy kényelmesen válthat 3 szívási mód között.

Hosszú üzemidő

Ne aggódjon amiatt, hogy a porszívó munka közben lemerül. A készülék 2500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és akár 60 perc folyamatos használatot biztosít. Ha szükséges, felszerelkezhet egy csereakkumulátorral, és kicserélheti azt, hogy meghosszabbítsa a P10 Pro üzemidejét. Szintén figyelemre méltó a SmartCooling rendszer – hatékonyan vezeti el a hőt, hogy optimális működési feltételeket biztosítson a motor és az akkumulátor számára. Megjegyzés: az akkumulátor a porszívóban vagy külön tölthető.

Többféle alkalmazás

A porszívó puha hengerkeféje tökéletesen alkalmas a nagyobb törmelékek felszedésére a fapadlóról, csempéről vagy márványról. A V alakú kialakításnak köszönhetően a haj és a szőrszálak nem gabalyodnak bele. A tartozék részét képezi egy 2 az 1-ben résfúvóka is, amely hatékonyan szedi fel a szennyeződéseket a szűk résekből és a nehezen elérhető helyekről. Egy elektromos minifúvóka is a rendelkezésére áll – ez alaposan felszedi a szőrszálakat és a port a kanapéról, az ágyneműről és más szövetfelületekről.

Könnyű és praktikus

A porszívó kialakítását gondosan átgondolták, így a P10 Pro porszívóval könnyedén porszívózhat a bútorok tetején vagy a mennyezethez közeli helyiségekben. A porszívó motorját a fogantyú mögött helyezték el, ami kiegyensúlyozza a súlypontot, és enyhíti a kar megterhelését porszívózás közben. A fogantyú ergonomikus formája szintén hozzájárul a készülék kényelméhez.

Kiváló szűrés

A porszívózást kellemetlen szagokkal és a levegőben szálló porral társítja? A Dreame P10 Pro készülékkel mindezt elfelejtheti. Többrétegű szűrést használ, és a 0,3 μm-es mikroszemcsék 99,89%-át felfogja, így minden szennyeződés a készülékben marad, és Ön igazán tiszta otthonban élvezheti.

Könnyű kezelhetőség

A Dreame P10 Pro LED-képernyővel van felszerelve, így könnyen ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, megváltoztathatja a szívási módot, vagy lezárhatja az aktiváló gombot, és elindíthatja a folyamatos porszívózást. A portartály kapacitása 0,5 liter, és csak egy gombra van szükség az ürítéséhez. Az egyszerű karbantartás szintén előny – a hengerkefe, a portartály és a szűrő víz alatt kimosható és újrafelhasználható.

Dekoráció az Ön otthonában

A Dreame P10 Pro a hatékony porszívózást tartotta szem előtt, de a vizuális szempontokról sem feledkeztek meg. A készülék minimalista kialakításával nyűgöz le, és modern dizájnjának köszönhetően jól illeszkedik a négy fal közé. A mellékelt fali tartó segítségével kényelmesen tárolhatja a porszívót, és helyet takaríthat meg otthonában.

Tartalmazza a

  • Dreame P10 Pro porszívó
  • Puha hengerkefe
  • Elektromos mini facsaró
  • Fugafúvóka 2in1
  • Fali tartó
  • Tartókonzol
  • Fém porszívócső

Specifikáció

GyártóDreame
ModellP10 Pro
Szívóerő20 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 60 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Töltési időkb. 3 h
Súly3,20 kg
Szűrő típusaEPA (APB03)
JellemzőkLED kijelző, 3 működési mód, SmartCooling

Letöltés

Dreame P10 Pro kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket