Dreame T10

Vezeték nélküli rúdporszívók

A Dreame T10 akkumulátoros porszívó akár 60 perces üzemidővel és akár 20 000 Pa szívóteljesítménnyel tűnik ki. A cserélhető kefékkel otthonának bármely helyét alaposan megtisztíthatja, az 5 fokozatú szűrés pedig hihetetlen tisztítási hatékonyságot garantál. A porszívó emellett rendkívül csendes és könnyen kezelhető.

Akkumulátor kapacitás
2500 mAh

Működési idő
legfeljebb 60 perc

Szívóerő
20,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Lenyűgöző teljesítmény

A készülék tökéletesen alkalmas a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására is. Erőteljes motorja akár 100 000 fordulat/perc sebességgel is képes működni, hatalmas szívóerőt biztosítva. Ez lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt eltávolítsa a szennyeződéseket. A T10 megnövelt hatékonyságához hozzájárul a rövidített szélcsatorna, a fejlett akkumulátor-hűtési technológia és a motor mögött elhelyezett EPA-szűrő is.

Többcélú padlókefe

A V alakú kefe bármilyen felületet fantasztikusan tisztít. Laminált vagy csempézett padlót és szőnyeget egyaránt hatékonyan porszívózik. Praktikus kialakításával is kitűnik, amely megakadályozza, hogy a hajszálak beleakadjanak. Így bárhol gond nélkül takaríthat, ahol csak akar. A Dreame T10 tökéletesen megbirkózik a morzsákkal, a porral vagy a hajjal.

Praktikus kiegészítők készlete

A készlethez számos olyan tartozék is tartozik, amelyek megkönnyítik a tisztítást. A réskefével szűk helyeket – például a bútorok mélyedéseit – porszívózhat. A 2 az 1-ben kefe jól működik az egyenetlen, kis felületeken, például billentyűzeteken. A matrackefével eltávolíthatja az allergéneket, például a poratkákat. Ezenkívül a speciális hosszabbítókar a porszívó hatótávolságának meghosszabbítására szolgál, és megkönnyíti a magasabb helyek tisztítását is. A kefék összeszerelése gyors és egyszerű – biztosan nem lesz vele gondja.

Hosszú üzemidő

A nagy teljesítményű, 2500 mAh kapacitású akkumulátor normál üzemmódban akár 60 perc porszívózási időt biztosít. Öko üzemmódban a T10 körülbelül 28 percig, turbó üzemmódban pedig akár 8 percig is működhet. Ha pedig extra kapacitásra vágyik, próbálja ki a cserélhető akkumulátorcsomagot, amely külön megvásárolható. Ezzel akár 240 m2 teljes padlófelületet is kényelmesen porszívózhat. Megvásárolhat egy speciális töltőállványt is, amely lehetővé teszi 2 akkumulátor egyidejű töltését.

Könnyen és megfizethetően használható

A porszívó kezelése álomkönnyű. Egy könnyen hozzáférhető kapcsolóval gyorsan átállíthatja a működési módját. A T10-es porszívó non-stop üzemmódot is kínál. Amikor aktiválódik, a készülék elektronikusan rögzül, és Ön nyugodtan porszívózhat, anélkül, hogy hosszasan nyomogatnia kellene a gombot.

Megszünteti a szennyeződéseket és az allergéneket

A porszívó közel 100%-os tisztítási hatékonyságot biztosít a továbbfejlesztett 5 fokozatú szűrésnek köszönhetően. A szűrőelemek moshatók, így nem kell minden használat után cserélni őket. A T10 hatékonyan távolítja el a port és a poratkák akár 99,9%-át, így biztonságos, egészségbarát hellyé varázsolhatja otthonát. Ezáltal ideális az allergiások számára is. Ráadásul a 12 ciklonos tisztítórendszer növeli a szűrők hatékonyságát és meghosszabbítja élettartamukat.

Használati kényelem

Könnyű súlyának és ergonomikus kialakításának köszönhetően a porszívó használata rendkívül kényelmes. Kezelése egyszerű és kényelmes, és könnyedén felemelheti, hogy felporszívózza a mennyezetet, a függönyöket vagy a magasan lógó polcokat. A készülék 8 fokozatú zajcsökkentéssel is rendelkezik, hogy elfelejthesse a zavaró zajt. A 0,6 literes portartály egy gombnyomással kiüríthető. A készülékhez egy fali tartó is tartozik, amellyel a porszívó egyszerre tárolható és tölthető, így időt és helyet takaríthat meg.

Tartalmazza a

  • Töltő
  • Hosszabbító tömlő
  • Fugafúvóka
  • Kefés fúvóka 2in1
  • Porszívócső
  • Tároló és töltőfogantyú
  • Multifunkciós kefe

Specifikáció

GyártóDreame
ModellT10
Szívóerő20 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 60 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Töltési időkb. 3,5 h
Súly4,0 kg
Szűrő típusaEPA (ATH1)
Jellemzők3 üzemmód

Letöltés

Dreame T10 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket