Dreame V11 SE

Vezeték nélküli rúdporszívók

Tudja meg, hogy a takarítás szórakoztató is lehet. A Dreame V11 SE akkumulátoros porszívó akár 24 000 Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi a különböző felületek alapos tisztítását – amit a mellékelt tartozékok megkönnyítenek. A beépített HD LCD kijelzőn a legfontosabb információkról értesülhet, az elektromos zár pedig segít elkerülni a fáradtságot. Az akár 60 perces üzemidőnek köszönhetően a porszívót kényelmesen használhatja akár nagy lakásokban is. A V11 SE a poratkák akár 99,9%-át is eltávolítja – így az allergiások számára is hasznos lesz.

Akkumulátor kapacitás
2500 mAh

Működési idő
legfeljebb 60 perc

Szívóerő
24,000 Pa

Tartály kapacitása
500ml

A szennyeződésekkel villámgyorsan megbirkózik

Mitől élvezheti a Dreame V11 SE páratlan hatékonyságát? A hihetetlenül erős, nagy sebességű motorja, amely akár 125 000 fordulat/perc sebességgel is működik! Akár 150 AW tisztítási teljesítményt nyújt, ami azt jelenti, hogy tökéletesen megbirkózik bármilyen szennyeződéssel, még a legmakacsabbakkal is. Egy szempillantás alatt eltünteti a port, a morzsákat és egyéb szennyeződéseket. A háziállat-tulajdonosok igényeit is kielégíti a szőr hatékony felporszívózásával.

További funkciók az Ön kényelméért

Többé nem kell megerőltetnie az ujjait, hogy alaposan felporszívózza a padlót otthonában. Mindössze annyit kell tennie, hogy aktiválja a folyamatos üzemmódot – ehhez egyszerűen nyomja meg a gombot. Az elektromos zár funkció lehetővé teszi, hogy megszakítás nélkül, különösebb erőfeszítés nélkül takarítson. Egyáltalán nem kell sok minden ahhoz, hogy tökéletesen rendben tartsa a dolgokat!

Hosszú munkaidő - megszakítás nélküli vákuumozás

A Dreame készülékkel az egész lakást porszívózhatja nem kívánt töltési megszakítások nélkül. A készülék tartós 2500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. De nem áll meg itt – az intelligens energiagazdálkodási rendszer optimalizálja a porszívó teljesítményét, így meghosszabbítja a munkaidejét. Mindez azt jelenti, hogy a Dreame V11 SE egy teljes feltöltés után akár 60 percig is képes takarítani. Ezért tökéletesen alkalmas kisebb és nagyobb lakásokba egyaránt.

A tökéletes kefe a padlóhoz

A V alakú forgókefével mindenféle felületet – beleértve a csempéket, paneleket és még a szőnyegeket is – alaposan felporszívózhat. Okos kialakításának köszönhetően kényelmesen tisztíthat a bútorok alatt és a sarkokban is. Emellett megakadályozza, hogy a hajszálak beleakadjanak, így megspórolja a takarítással járó fáradságot. Ráadásul a kefe nemcsak felporszívózza a padlót, hanem a szükséges védelmet is biztosítja – nem kell aggódnia, hogy károsítja azt.

Nélkülözhetetlen eszköz az allergiások számára

Mondjon búcsút az atkáknak és más káros mikroorganizmusoknak. A Dreame V11 SE páratlan hatékonysággal semmisíti meg őket. A mellékelt elektromos kefe lehetővé teszi a különböző anyagok mélytisztítását és a legtöbb mikroszemcse és mikroorganizmus eltávolítását. Ez az Ön új módja, hogy biztonságos, egészségbarát környezetet teremtsen otthonában!

Tisztítson meg minden sarkot a készletben található kiegészítő tartozékokkal

Használja a mellékelt tartozékokat, hogy minden zugot alaposan megtisztítson. A 2 az 1-ben réskefével megszabadulhat a portól és a morzsáktól például a kanapé mélyedéseiben. A hosszabbítótömlővel könnyedén porszívózhat a sarkokban és a nehezen hozzáférhető helyeken. A csomagban talál egy 2in1 kefét is a kényes felületek, például a laptop billentyűzetének tisztításához.

Tiszta és biztonságos környezet kialakítása az Ön és családja számára

Ne csak a rendre, hanem a higiéniára is ügyeljen. A porszívó 12-ciklonos tisztítórendszerrel van felszerelve, amely többek között megduplázza a szűrő élettartamát. Az 5 fokozatú szűrés tökéletesen megbirkózik a mikron méretű részecskék akár 99,97%-ával. A portartály a keze bepiszkolása nélkül üríthető – egyszerűen egy gombnyomással. A szűrőbetét és a forgókefe folyó víz alatt mosható – így újrafelhasználhatóvá válik, így csökkentheti a hulladék mennyiségét és pénzt takaríthat meg!

A legfontosabb információk mindig kéznél vannak

Egy pillantással láthatja a porszívó állapotával kapcsolatos legfontosabb információkat. Ezt egy interaktív LCD-képernyő teszi lehetővé, amely lehetővé teszi például az akkumulátor töltöttségi szintjének vagy a szívóteljesítménynek a gyors, valós idejű ellenőrzését. Emellett értesítéseket is megjelenít, ha egyes alkatrészek, például a szűrő cseréjére van szükség. Nem kell többé aggódnia, hogy elfelejti!

Az Ön kényelmére tervezve

Mitől olyan felhasználóbarát még a Dreame V11 SE? Vezeték nélküli kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően bárhová könnyedén magával viheti, és akár fel is emelheti, hogy a mennyezetet vagy a polcokat porszívózza. A 7 fokozatú zajcsökkentés felelős a készülék csendes működéséért – mondjon búcsút a zavaró zajoknak. A praktikus reteszeknek köszönhetően a porszívó könnyen össze- és szétszerelhető, a mellékelt 2 az 1-ben állomás pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre tárolja és töltse a porszívót. A Dreame segítségével időt és helyet takaríthat meg!

Tartalmazza a

 • Hoover
 • Fő kefe
 • Töltő
 • Rugalmas tömlő
 • Puha porolókefe
 • 2 az 1-ben kefe
 • Szénszálas rúd
 • 2in1 fali tartó a tároláshoz és töltéshez
 • Kisebb kefe motorral
 • Rugalmas adapter
 • Réskefe LED-es megvilágítással

Specifikáció

GyártóDreame
ModellV11 SE
Szívóerő24 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 60 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Töltési időkb. 3,5 h
Súly3,90 kg
Szűrő típusaEPA (AVH6)
JellemzőkHD LCD kijelző

Letöltés

Dreame V11 SE kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket