Dreame V11

Vezeték nélküli rúdporszívók

A lakás, az otthon vagy az autó takarítása még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors a forradalmi Dreame V11 porszívóval. A készülékbe zárt erőteljes kefe nélküli motor hatalmas szívóerőt biztosít, így a porszívó mindenféle szennyeződéssel megbirkózik. A könnyű súly és a modern OLED kijelző még könnyebbé teszi a takarítást.

Akkumulátor kapacitás
3000 mAh

Üzemidő
90 perc

Szívóerő
25,000 Pa

Tartály kapacitása
500ml

Könnyű tárolás és tisztítás

A speciális, falra szerelhető fogantyú helyet takarít meg a tárolás során, a portartály és a szűrők pedig könnyen tisztíthatók folyó víz alatt, hogy megőrizzék a szenzációs tisztítási teljesítményt és meghosszabbítsák a porszívó élettartamát.

Meghosszabbított üzemidő

A továbbfejlesztett 3000 mAh-s akkumulátor egyetlen feltöltéssel 90 perc folyamatos használatot tesz lehetővé, ami elegendő egy nagy terület alapos porszívózásához. Az akkumulátor lemerülése után a teljes feltöltés 4 órát vesz igénybe.

Csendes működés

A Dreame V11 rendkívül csendes porszívó, ECO üzemmódban mindössze 73 dB-t bocsát ki. Ezt a 7 fokozatú teljesítményrendszer teszi lehetővé, amely többek között hangelnyelő habból, az alkatrészek precíz ragasztásából, optimalizált légáramlásból vagy jobb szellőzésből áll.

Új generációs kefe nélküli motor

A Dreame SPACE 4.0 rendkívül erős kefe nélküli motorja percenként 125 000 fordulatot tesz meg, ami 25 000 Pa nagy szívóteljesítményt biztosít, és lehetővé teszi a legpiszkosabb területek tisztítását is. A legmodernebb hűtőrendszer lehetővé teszi, hogy a motor folyamatosan, megszakítás nélkül, a túlmelegedéstől való félelem nélkül működjön.

Szűrés a legmagasabb szinten

Ezen kívül a 12 kúpos ciklonikus szűrőrendszer képes kezelni a port, a polleneket, a háziállatok szőrét és minden 0,3 mikronig terjedő részecskét. Az 5 fokozatú szűrőrendszer a por, a szennyeződések és a mikrobiális részecskék 99,7%-át felfogja, így sokkal tisztább levegőt hagy maga után. Ez ideális az allergiások számára.

Végdarabok minden alkalomra

A porszívó négy kefével van felszerelve: padlóhoz, szőnyegekhez és szőnyegekhez, egy kis kefével a bútorokhoz és egy keskeny kefével a résekhez. A 3 teljesítménymód (ECO, normál és TURBO) egyikével kombinálva a cserélhető hegyek átfogóan porszívóznak minden helyet. A készülék a hosszú padlóporszívó pálcával, a nehezen hozzáférhető területekhez a hajlékony tömlővel, vagy csak a kefével kézi porszívóként használható.

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Réskefe 2in1
  • Tápegység
  • 2in1 kefe
  • V alakú forgó kefe
  • Fém porszívócső
  • Elektromos poratka-eltávolító kefe
  • Hosszabbító
  • Töltőállomás 2in1

Specifikáció

GyártóDreame
ModellV11
Szívóerő25 000 Pa
Munkaidő90 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNem
Az akkumulátor kapacitása3000 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly3,74 kg
Typ filtraEPA (AVH6)
FunkcjeWyświetlacz LED

Letöltés

Dreame V11 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket