Dreame V12

Vezeték nélküli rúdporszívók

A csendes működés, az intuitív kijelző és a vezeték nélküli kialakítás jelentősen kényelmesebbé teszi a porszívózás élményét. A Dreame készülék 5 fokozatú szűréssel tisztítja meg a padlót, eltávolítva a poratkák akár 99,9%-át. A V12 meglepi Önt a modern technológia alkalmazásával, beleértve a Space 5.0 motort, amely 27 000 Pa szívóteljesítményt jelent. A kényelmes töltőállomás és a cserélhető fúvókák készlete helyet takarít meg, és jelentősen megkönnyíti a munkát.

Akkumulátor kapacitás
3000mAh

Működési idő
még 90 perc is lehet

Szívóerő
27,000 Pa

Tartály kapacitása
500ml

Rendkívül hosszú üzemidő

A V12 3000mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 90 perc folyamatos használatot jelent. Az intelligens energiagazdálkodási rendszernek köszönhetően képes a teljesítményét a porszívózott felület típusához igazítani, ami megnövelt üzemidőt jelent. Egy szellőzőrendszer mozgatja a levegőt az akkumulátoron keresztül, hogy lehűtse azt, és elkerülje az esetleges túlmelegedést. A készülék könnyedén megbirkózik a nagyobb felületekkel is – akár 170 m2 porszívózására is képes. Emellett a 8 fokozatú zajcsökkentés biztosítja, hogy a porszívó halkan, a háztartás többi részének zavarása nélkül működjön.

V-alakú kefe

A porszívó forgó kefével rendelkezik, amely alaposan felszed mindenféle szennyeződést, és tovább védi a padlót a karcolásoktól. Képes felismerni a porszívózandó felület típusát, és teljesítményét ennek megfelelően beállítani. Ráadásul a V alakú henger a szőnyegek tisztítását még élvezetesebbé teszi. A készülék behatol a szálakba, miközben megakadályozza, hogy a szőrszálak belekerüljenek. A V12 jó megoldás lesz a háziállat-tulajdonosok számára is, akiket megszabadít a mindenütt jelenlévő szőrrel kapcsolatos gondoktól.

Minden ellenőrzés alatt

A HD-minőségű kijelzőnek köszönhetően nyomon követheti a készülék működését, és hozzáférhet olyan funkciókhoz, mint például az akkumulátor állapota vagy a szívóteljesítmény. A V12 értesítést küld hiba esetén is, vagy emlékezteti Önt az alkatrészek, például a zsák vagy a szűrő cseréjére.

Zár funkció

A V12 a kényelmes tisztítás kvintesszenciája. A porszívó elektromos zár funkcióval rendelkezik, amellyel aktiválhatja a készülék folyamatos üzemmódját, és egy lakatgombbal lezárhatja azt. Így nem terheli meg az ujjait, és a porszívó rendkívül kis súlyának köszönhetően otthona mindenféle szennyeződéstől és allergénektől mentes lesz, túl nagy erőfeszítés nélkül.

Tartalmazza a tartozékokat

A V12 különböző tisztítási forgatókönyvekre van felkészítve. A készülékben talál egy résfúvókát világítással, amely segít a nehezen hozzáférhető területek tisztításában, ahol a látási viszonyok korlátozottak. A praktikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a bútorok alatt és a magasan fekvő helyiségekben is porszívózzon. A puha kefe megtisztítja a kényes felületeket, például a számítógép billentyűzetét. A kis kefével a sarkokat porszívózhatja, a hullámos cső pedig megkönnyíti a nehezen hozzáférhető területek tisztítását.

Főbb technológiák

A V12 szíve a Space 5.0 motor, amely percenként 150000 fordulatszámmal rendelkezik, és 27000 Pa szívóteljesítményt biztosít. A Smart Cool technológiának köszönhetően az akkumulátoron keresztül levegő áramlik át, hogy rendszeresen lehűtse azt, így a tisztítás a túlmelegedés felesleges aggodalma nélkül végezhető. Ezzel szemben az intelligens energiagazdálkodás valós időben szabályozza az áramellátást a készülék működési állapotától függően.

Fejlett szűrőrendszer

A Dreame V12 12 ciklonos tisztítórendszerrel van felszerelve, amely nagyobb szívóerőt biztosít és meghosszabbítja a gép alkatrészeinek élettartamát. Az 5 fokozatú szűrés eközben 99,9%-ra növeli a szennyeződésszűrés hatékonyságát. Ráadásul a szűrőbetét újrafelhasználható, egyszerűen öblítse ki folyó víz alatt.

Ergonomikus kialakítás

A töltőállomás egyben a V12 és tartozékainak szervezője is. A szennyeződéssel való közvetlen érintkezés elkerülése érdekében a készülék főegységén található egy gomb, amellyel kinyithatja a portartályt. A praktikus reteszekkel ellátott, kényelmes kialakítás megkönnyíti a V12 összeszerelését és szétszerelését, az újrafelhasználható szűrőbetét és a forgókefe pedig csökkenti a hulladék mennyiségét.

Tartalmazza a

 • Dreame V12 akkumulátoros porszívó
 • Tápegység
 • Fém cső
 • Hullámos cső
 • Töltőállomás 2in1
 • Rugalmas adapter
 • Elektromos porszívó fúvóka a poratkák eltávolításához
 • Lágy porelszívó fúvóka
 • Fugafúvóka világítással
 • 2in1 kefés fúvóka
 • V-alakú forgó kefe

Specifikáció

GyártóDreame
ModellV12
Szívóerő27 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 90 perc
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása3000 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly4,40 kg
Szűrő típusaEPA (ATH4)
JellemzőkLCD kijelző, SmartCooling, flexibilis adapter

Letöltés

Dreame V12 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket