Dreame T20 Pro

A tisztítás új szintje

A Dreame T20 Pro akkumulátoros porszívóval teljesen új szintre emelheti a takarítást. A 125 000 fordulat/perc fordulatszámú motor páratlan teljesítményt biztosít, az erőteljes akkumulátor pedig akár 70 perc használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. És ez még nem minden! A T20 Pro egy további újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amelyet kicserélhet, ha az egyik lemerülne. Ez akár 140 perc üzemidőt is biztosít, így akár egy nagyobb otthont is gond nélkül kitakaríthat.

Dreame T20 Pro

Akkumulátor kapacitás
3000 mAh

Üzemidő
140 perc

Szívóerő
25,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Modern motor

A porszívó hatékony működéséért a Dreame SPACE 4.0 motor felel, amely szinte a repülésben használt motorokkal egyenértékű. Hihetetlen sebességének köszönhetően akár 25 000 Pa szívóteljesítményt is elérhet. Ennek eredményeként a T20 Pro hatékonyan és gyorsan eltüntet minden szennyeződést – még a legmakacsabb hulladék sem jelent számára kihívást. Emellett az alkalmazott megoldások, mint például a rövidebb szélcsatorna, az intelligens akkumulátor-hűtési technológia és az EPA-szűrő elhelyezése közvetlenül a motor mögött, még stabilabb és hatékonyabb működést biztosítottak.

Tiszta és allergénmentes otthon

Az 5 fokozatú szűrőrendszer nemcsak hatékony tisztítást tesz lehetővé, hanem megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket is. Ennek köszönhetően a T20 Pro tökéletesen megbirkózik még a mikroszkopikus méretű szennyeződésrészecskékkel is. A poratkák akár 99,9%-át is eltávolítja – így ideális az allergiás otthonok számára is. A szűrők meghosszabbított élettartamáért a fejlett 12 ciklonos tisztítórendszer felelős. A Dreame T20 Pro 99,97%-os szűrést biztosít, és hatékonyan távolítja el az allergéneket, a port vagy a polleneket, így egészségesebb otthont teremthet. Szeretne többet? A higiénia és a biztonság érdekében a szűrőket, a portartályt és a kefetekercset egyaránt moshatja.

A tökéletes padlókefe

A porszívó intelligens keféje ideális a különböző típusú padlók tisztításához. Gyorsan felismeri a porszívózandó felület típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóerőt, hogy a lehető legalaposabban tisztítsa meg azt. Úgy is tervezték, hogy minimálisra csökkentse a hajszálak beleakadásának kockázatát. Ezt olyan megoldások teszik lehetővé, mint a henger szélesebb átmérője, a V alakú sörték és a kefe két oldalán elhelyezett gyengéd párnák. Mindez hatékony, mégis kényelmes porszívózást eredményez.

Kiegészítő kefék speciális feladatokhoz

A Dreame T20 Pro csomagban nem csak egy padlókefét talál. A poratka-eltávolító fúvókával megszabadulhat például a matracáról az allergénektől. A réskefe tökéletesen alkalmas a szűk helyek, például a kanapék vagy a fotelek mélyedései tisztítására. A 2 az 1-ben kefe tökéletes a nehezen elérhető, egyenetlen felületek, például a laptop billentyűzetének tisztítására. A Dreame porszívóval a padlót is tisztíthatja. A 250 ml-es víztartállyal és a 2 vízadagolási móddal bármilyen szennyeződést megtisztíthat otthonában. A T20 Pro különböző hegyeinek használatával alaposan megtisztíthatja otthona minden szegletét.

Még hosszabb üzemidő

Tágas akkumulátorának köszönhetően a Dreame T20 Pro meglepően hosszú üzemidővel rendelkezik. A készülék normál üzemmódban akár 70 percig, mélytisztító üzemmódban körülbelül 30 percig, teljes teljesítmény üzemmódban pedig akár 8 percig is képes porszívózni. A porszívó feltöltése mindössze körülbelül 4 órát vesz igénybe. Nagyobb otthona van? Vagy egyszerűen csak szeretné a T20 Pro hosszabb üzemidejét? Ez egyáltalán nem probléma. Egy extra akkumulátort mellékelünk, így addig porszívózhat, ameddig csak szüksége van rá.

Könnyen használható

A Dreame T20 Pro kezelése mesésen egyszerű – csak egy gombnyomás. Az elektronikus reteszelés lehetősége lehetővé teszi, hogy a készülék folyamatosan működjön anélkül, hogy állandóan meg kellene nyomni. Ez rendkívül kényelmessé teszi a tisztítást. További bónuszként a porszívó HD színes LCD képernyővel rendelkezik, amely még egyszerűbbé teszi a takarítást, és gyors hozzáférést biztosít a lényeges információkhoz. Többek között megjeleníti az éppen használatban lévő porszívózási módot, a hátralévő üzemidőt vagy a szűrőcserére való emlékeztetőt.

Figyelem a részletekre

A Dreame T20 Pro használata is rendkívül kényelmes. A 8 fokozatú zajcsökkentés minimálisra csökkenti a zavaró zajt – így porszívózás közben nyugodtan élvezheti a csendet. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmes a használata – könnyedén oda irányíthatja, ahová csak akarja, és még fel is emelheti a mennyezet vagy a magasabb polcok tisztításához. A kefék összeszerelése és cseréje sem jelent kihívást, a hulladéktartály kiürítéséhez pedig csak egy gombnyomás szükséges – még csak nem is kell érintkeznie a szennyeződéssel. Azzal, hogy a porszívót függőlegesen tárolhatja és egyidejűleg töltheti is, időt és helyet takaríthat meg otthonában.

Tartalmazza a

 • Hoover
 • Lapos kefe 2in1
 • Réskefe
 • Többcélú elektromos kefe
 • Fém cső
 • Puha henger
 • Töltő
 • Stretch cső
 • Elektromos matrackefe
 • Töltőállvány 2in1
 • Víztartály + felmosórongy
 • 2 újratölthető akkumulátor

Specifikáció

GyártóDreame
ModellT20 Pro
Szívóerő25 000 Pa
Munkaidőakár 140 percig (70 perc minden egyes akkumulátorral)
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióIGEN
Az akkumulátor kapacitása3000 mAh
Töltési időok. 4 h
Súly5,10 kg
Szűrő típusaEPA (ATH2)
JellemzőkLCD kijelző, 3 üzemmód, 2 újratölthető elem

Do pobrania

Dreame T20 Pro Instrukcja PL

Sprawdź, gdzie kupisz produkty Dreame