Dreame D10 Plus

Robotporszívó

Takarítás közben érezze jól magát. Segítségére lesz a Dreame D10 Plus robotporszívó, amely felszívja, felmossa és automatikusan ki is üríti porzsákját. A zsák kapacitása (2,5 l),ami azt jelenti, hogy 45 napig nem kell cserélnie. A robot a szívóerőt a tisztítandó felülethez igazítja, elérve a maximum 4000 Pa-t. Előnyös a forgókefe továbbfejlesztett kialakítása is, amely megkönnyíti a haj és a házi kedvencek szőrének felszedését, valamint a nagy teljesítményű akkumulátor, amely egy töltéssel akár 270 m²-t is megtisztít.

Az akkumulátor kapacitása
5200mAh

Működési idő
Legfeljebb 180 perc

Szívóerő
4 000 Pa

Víztartály kapacitása
145 ml

Legfeljebb 180 perc

Minden tisztítás után a Dreame D10 Plus visszatér az ürítőállomásra, és automatikusan eltávolítja a port a tartályból. Az állomáson elhelyezett tartály lenyűgöző, 2,5 l-es űrtartalmával tűnik ki, vagyis akár 45 napig sem kell cserélni. Így elfelejtheti a kézi poreltávolítást, és a lezárt kialakításnak köszönhetően nem kerül por és szennyeződés a levegőbe. Az ürítés mindössze 10 másodpercet vesz igénybe, és teljesen zajtalan. Fontos, hogy az alkalmazáson keresztül beállíthatja a portartály ürítésének gyakoriságát.

4 teljesítményszint

A Dreame D10 Plus robotporszívó 4000 Pa maximális szívóteljesítményével tűnik ki, így alaposan felszívja a szennyeződéseket, morzsákat, állatszőrt vagy hajat. Fontos, hogy a robot 4 szívószintet kínál, és mindegyik szint más-más helyzetben működik. A 800 Pa elég a por és apró törmelék felszedéséhez alacsony zajszint mellett. Az 1200 Pa alkalmas lesz a napi morzsákra és hajra, míg az 1800 Pa a nagyobb törmeléket kezeli. A maximális teljesítmény lehetővé teszi a rések és szőnyegek pontos porszívózását.

Továbbfejlesztett kefe kialakítás

A 17 cm-rel meghosszabbított forgókefének köszönhetően a robot tökéletesen képes felszedni a hosszú hajszálakat és az állatszőrt. Ez a V-alakú kialakításnak és a sűrűn elhelyezett, 0,1 mm vastag sörtéknek köszönhető. Ennek eredményeként az összegyűjtött haj és szőrszálak nem gabalyodnak össze, és a napi tisztítás könnyű és kellemes lesz. Ideális kutya- vagy macskabarátoknak.

További jellemzők

Mit kínál még a D10 Plus? Csendes működést, Amazon Alexa kompatibilitást és a tisztítás folytatását. Ha az akkumulátor töltöttsége túl alacsony, a robot automatikusan feltölti magát a töltőállomáson, és visszatér a korábbi helyére, hogy befejezze a tisztítást. A Dreame D10 Plus okos funkcióval is rendelkezik a bútorok, lépcsők és egyéb akadályok elkerülésére.

Kényelmes felmosás

A Dreame D10 Plus felmosó funkciót is kínál. Sűrű szálas felmosópárnával rendelkezik a hatékony folteltávolításhoz és a padló gyors szárításához. A víztartály 145 ml-es, de a robot három szinten teszi lehetővé a munkát. Így a víz mennyiségét a padló szennyezettségének megfelelően állíthatja be, ehhez mindössze egy letölthető alkalmazásra van szükség.

Okos tisztítás

A robot egy okos LiDAR navigációs rendszert használ rendkívül fejlett SLAM algoritmussal, hogy gyors szkennelést, pontos térképezést és hatékony útvonaltervezést biztosítson. Legfeljebb 3 emeletet térképezhet fel, és kezelheti az egyes helyiségek takarítását. Alszik a gyermeke? Hagyja ki a ő szobáját, és használja az időt arra, hogy kitakarítsa a padlót a többi szobában.

Hosszú üzemidő

Nem kell minden nap feltöltenie robotporszívójátt, hogy tiszta otthont és hatékony takarítást biztosítson. A Dreame D10 Plus nagy teljesítményű, 5200 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Ezzel akár 180 percig is használhatja a készüléket egyetlen töltéssel. Ezalatt akár 270 m² alapterületet is könnyedén megtisztíthat.

W zestawie

  • Robotporszívó
  • Töltő/ürítő állomás
  • Tisztító kefe
  • Tápkábel
  • Víztartály
  • Felmosó pad
  • Oldalsó kefe
  • Porzsák x2
  • Használati utasítás

Tulajdonságok

MárkaDreame
NévDreame D10 Plus robotporszívó
ModellD10 Plus
Az akkumulátor kapacitása5200 mAh
Szívóerő4000 Pa
Porgyűjtő tartály kapacitása400 ml
Víztartály kapacitása145 ml
Működési időLegfeljebb 180 perc
Mopping funkcióIgen (felmosóbetét)
Öntisztító funkcióNem
Navigációs rendszerLDS SLAM algoritmussal
FunkciókAutomatikus portartály-ürítés, 4 szívási szint, 3 vízadagolási szint
Szűrő típusaEPA (RHF5)
KompatibilitásMi Home alkalmazás, Amazon Alexa