Dreame H11 Max

Vezeték nélküli rúdporszívók

A porszívózás és felmosás egyidejűleg válik lehetővé, és megkönnyíti a munkát, mivel percenként akár 560-szor is átfésülheti a padlót. Ez különösen hasznos funkció a fürdőszobák, konyhák és erkélyek esetében. A mosószercsomagban a padló még tisztább lesz. A nagy kapacitású újratölthető akkumulátor akár 36 perces működést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel, a LED-kijelző pedig hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz.

Akkumulátor kapacitás
4000 mAh

Működési idő
Legfeljebb 36 percig

Szívóerő
10,000 Pa

Tartály kapacitása
900 ml

Hatékonyan tisztít és energiát takarít meg

A Dreame H11 Max bármilyen típusú szennyeződéssel könnyedén megbirkózik. A kiömlött gabonapehely, a kiömlött kávé, a szósz és a legtöbb nedves folt nem jelent kihívást ennek a porszívónak. Automatikus üzemmódban az érzékelők érzékelik a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően állítják be a szívóteljesítményt. Ez nemcsak hatékonyan tartja rendben a dolgokat, hanem energiát is takarít meg.

Folyamatos öntisztítás

Csak egy tiszta kefe tisztít hatékonyan, és ezt a Dreame nagyon jól tudja. A porszívóban lévő kaparó fogsorral tisztítja a kefét, így a készülék használat közben is teljesen tiszta marad, és a takarítás hatékony lesz. Ezenkívül a H11 Max egy speciális gombnak köszönhetően a talpán található speciális gombnak köszönhetően a munka után a H11 Max magától megtisztítja magát.

Tisztítás 200 m²-ig

Elfelejtheti a folyamatos vízutántöltést – a Dreame H11 Max akkumulátoros porszívó 900 ml-es tartállyal rendelkezik, ami akár 200 m² takarításhoz is elegendő.

Működés akár 36 percig

A 4000 mAh-s akkumulátorával a Dreame H11 Max ideális nagy területekre is. Ezzel a készülékkel a működés csaknem 40 percig tart.

Szerezze meg a szükséges információt, amikor csak akarja

Használja a LED-képernyőn megjelenő előnézetet, és információt kap az akkumulátor töltöttségéről, tisztaságáról és működési állapotáról. A hangüzenetek egy másik funkció, amely javítja a munkát.

Tiszta élvezet

A 10000 Pa erőteljes szívóteljesítménye tapadással biztosítja, hogy a Dreame H11 Max porszívóval végzett porszívózás közben teljesen kényelmes maradjon.

Könnyen tárolható és tölthető

A Dreame H11 Max készüléket támasz nélkül, függőleges helyzetben tárolhatja, és könnyen eltávolítható a talapzatról. Csak tegye vissza a porszívót a helyére, és a készülék töltése automatikusan elindul. Ezen kívül az alapon külön hely van a H11 Max egyéb alkatrészeinek tárolására.

Tartalmazza a

  • Hoover
  • Fogantyú
  • Tápegység
  • Tartalék szűrő
  • Tartozéktartó
  • Felülettisztító folyadék
  • Töltőtalp
  • Tisztítókefe
  • Tartalék forgókefe

Specifikáció

ModellH11 Max
Pojemność baterii4000 mAh
Tiszta víz tartály kapacitása900 ml
Pojemność zbiornika na wodę brudną500 ml
Szívóerő10000 Pa
Munkaidő36 percig.
Öntisztító funkcióIgen
JellemzőkAuto üzemmód
Töltési időok. 5h

Letöltés

Dreame H11 Max kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket