Dreame T20

A tisztítás új szintje

A Dreame T20 akkumulátoros porszívóval teljesen új szintre emelheti a takarítást. A 125 000 fordulat/perc motor páratlan teljesítményt biztosít, a nagy teljesítményű akkumulátor pedig akár 70 perc használatot biztosít egyetlen feltöltéssel. És ez még nem minden! A porszívó intelligensen letapogatja a tisztítandó felületet, majd ennek megfelelően állítja be a szívóerőt. Több cserélhető kefét is tartalmaz, így az egész lakást alaposan megtisztíthatja.

Akkumulátor kapacitás
3000 mAh

Működési idő
70min

Szívóerő
25,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

Modern motor

A porszívó hatékony működéséért a Dreame SPACE 4.0 motor felel, amely szinte a repülésben használt motorokkal egyenértékű. Hihetetlen sebességének köszönhetően akár 25 000 Pa szívóteljesítményt is elérhet. Ennek eredményeként a T20 hatékonyan és gyorsan eltüntet mindenféle szennyeződést – még a legmakacsabb hulladék sem jelent számára kihívást. Emellett az alkalmazott megoldások, mint például a rövidebb szélcsatorna, az intelligens akkumulátor-hűtési technológia és az EPA szűrő elhelyezése közvetlenül a motor mögött, még stabilabb és hatékonyabb működést biztosítottak.

Tiszta és allergénmentes otthon

Az 5 fokozatú szűrőrendszer nemcsak hatékony tisztítást tesz lehetővé, hanem megakadályozza a másodlagos szennyeződéseket is. Ennek köszönhetően a T20 tökéletesen megbirkózik még a mikroszkopikus méretű szennyeződésrészecskékkel is. A poratkák akár 99,9%-át is eltávolítja – így ideális az allergiás otthonok számára is. A szűrők meghosszabbított élettartamáért a fejlett 12 ciklonos tisztítórendszer felelős. A Dreame T20 99,97%-os szűrést biztosít, és hatékonyan távolítja el az allergéneket, a port vagy a polleneket, lehetővé téve, hogy egészségesen biztonságos otthont teremtsen. Szeretne többet? A higiénia és a biztonság érdekében a szűrőket, a portartályt és a kefetekercset egyaránt moshatja.

A tökéletes padlókefe

A porszívó intelligens keféje ideális a különböző típusú padlók tisztításához. Gyorsan felismeri a porszívózandó felület típusát, és ennek megfelelően állítja be a szívóerőt, hogy a lehető legalaposabban tisztítsa meg azt. Úgy is tervezték, hogy minimálisra csökkentse a hajszálak beleakadásának kockázatát. Ezt olyan megoldások teszik lehetővé, mint a henger szélesebb átmérője, a V alakú sörték és a kefe két oldalán elhelyezett gyengéd párnák. Mindez hatékony, mégis kényelmes porszívózást eredményez.

Kiegészítő kefék speciális feladatokhoz

A Dreame T20 csomagban nem csak egy padlókefét talál. A poratka-eltávolító fúvókával megszabadulhat például a matracáról az allergénektől. A réskefe tökéletes a szűk helyek, például a kanapék vagy a fotelek mélyedései tisztításához. A 2 az 1-ben kefe ideális a nehezen elérhető, egyenetlen felületekhez, és például a laptopok billentyűzetét is megtisztíthatja vele. A különböző T20 fúvókákkal otthonának minden szegletét alaposan megtisztíthatja.

Még hosszabb üzemidő

Tágas akkumulátorának köszönhetően a Dreame T20 meglepően hosszú üzemidővel rendelkezik. A készülék normál üzemmódban akár 70 percig, mélytisztító üzemmódban körülbelül 30 percig, teljes teljesítmény üzemmódban pedig akár 8 percig is képes porszívózni. A porszívó feltöltése mindössze körülbelül 4 órát vesz igénybe. Nagyobb otthona van? Vagy egyszerűen csak szeretné a T20 hosszabb üzemidejét? Vásárolhat egy extra akkumulátort, és addig porszívózhat, ameddig csak szüksége van rá.

Könnyen használható

A Dreame T20 kezelése mesésen egyszerű – csak egy gombnyomás. Az elektronikus reteszelés lehetősége lehetővé teszi, hogy a készülék folyamatosan működjön, állandó nyomkodás nélkül. Ez rendkívül kényelmessé teszi a tisztítást. További bónuszként a porszívó HD színes LCD képernyővel rendelkezik, amely még egyszerűbbé teszi a takarítást, és gyors hozzáférést biztosít a lényeges információkhoz. Többek között megjeleníti az éppen használatban lévő porszívózási módot, a hátralévő üzemidőt vagy a szűrőcserére való emlékeztetőt.

Figyelem a részletekre

A Dreame T20 használata is rendkívül kényelmes. A 8 fokozatú zajcsökkentés minimálisra csökkenti a zavaró zajt – így porszívózás közben nyugodtan élvezheti a csendet. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a készülék használata kényelmes – könnyedén oda irányíthatja, ahová csak akarja, és még fel is emelheti a mennyezet vagy a magasabb polcok tisztításához. A kefék összeszerelése és cseréje sem jelent kihívást, a hulladéktartály kiürítéséhez pedig csak egy gombnyomás szükséges – még csak nem is kell érintkeznie a szennyeződéssel. Azzal, hogy a porszívót függőlegesen tárolhatja és egyidejűleg töltheti is, időt és helyet takaríthat meg otthonában.

Tartalmazza a

  • Töltő
  • Hosszabbító tömlő
  • Fugafúvóka
  • Kefés fúvóka 2in1
  • Porszívócső
  • Tároló és töltőfogantyú
  • Multifunkciós kefe

Specifikáció

GyártóDreame
ModellT20
Szívóerő25 000 Pa
Munkaidő70 percig
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása3000 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly3,80 kg
Szűrő típusaEPA (ATH2)
JellemzőkLED kijelző, 3 üzemmód

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket