Dreame T30

Vezeték nélküli rúdporszívók

A T30 a tisztítás új korszakának hajnalát jelenti. A percenkénti 150 000 fordulatszámmal és nagy szívóteljesítménnyel a porszívó hatékonyan szedi fel a szennyeződéseket a felületekről, a kefekialakítás pedig megakadályozza a szőrszálak belegabalyodását. Az intelligens HD kijelző segítségével valós időben nyomon követheti a gép teljesítményét, a hosszú üzemidő pedig lehetővé teszi, hogy nagyobb területet tisztítson meg.

Akkumulátor kapacitás
2900mAh

Üzemidő
90 perc

Szívóerő
23,000 Pa

Tartály kapacitása
600 ml

SPACE 5.0 Intelligens motor

A porszívó SPACE 5.0 Smart motorral rendelkezik, amelyet nagy teljesítmény jellemez. A T30 percenként 150 000 fordulatszámot ér el. Mélytisztít és eltávolítja a szennyeződéseket és a port, miközben állandó szívóteljesítményt – 23 000 Pa – biztosít.

A szívóteljesítmény intelligens beállítása

A Dreame T30 automatikus üzemmóddal rendelkezik, amelyben érzékeli a szennyeződéseket, beleértve a mikron méretűeket is, és automatikusan beállítja a szívóteljesítményt, ezáltal hatékonyabb tisztítást és hosszabb munkaidőt biztosít. A porszívó emellett nagyon gyors reakcióidejével is kitűnik. A T30 0,5 másodpercen belül érzékeli a szennyeződéseket.

Átfogó tisztítás

A Dreame T30 mindenféle padlóval megbirkózik. A porszívó felszedi a port és egyéb szennyeződéseket a kemény felületeken, a szőnyegeken pedig automatikusan növeli a szívóerőt a szálakba való behatolással. A mellékelt tartozékokkal megszabadulhat a portól a nehezen hozzáférhető területeken, kényes felületeken, résekben stb.

Gazdaságos kialakítás

A Dreame a T30 használatát a lehető legkényelmesebbé tette, így könnyedén tisztíthatja a bútorok alatti felületeket. A magasban történő tisztítás pedig könnyebb lesz az ultrakönnyű szénszálas fúvókának köszönhetően.

Eltávolítja a poratka 99,9%-át

A T30 garantálja a tiszta teret az Ön és családja számára. A porszívó hatékonyan távolítja el a poratkák 99,9%-át. Az 5 fokozatú szűrőrendszer a 0,3 mikronos szennyeződések és allergének 99,97%-át felfogja, és megakadályozza, hogy újra a levegőbe kerüljenek.

Takarítás ellenőrzés alatt

A Dreame T30 intelligens HD-kijelzővel rendelkezik, amellyel nyomon követheti a gép működését. A képernyőn olyan információk jelennek meg, mint a tisztítási adatok, a porszint és az elektromos zár. Lehetősége van a szívóteljesítmény üzemmód váltására is, és időben megtudhatja a hátralévő üzemidőt. A kijelző a szűrő cseréjére vagy az esetlegesen előforduló telepítési hibákra is emlékeztetni fogja.

Átgondolt tervezés

A T30 nagyon könnyen karbantartható. A portartály, a szűrők és a forgókefék újrafelhasználhatók, így pénzt takaríthat meg az új alkatrészek vásárlásával. Az elektromos reteszelőgomb lehetővé teszi a folyamatos üzemmód reteszelését, így nem terheli meg az ujjait. A 600 ml-es portartály megóvja Önt a szennyeződéssel való közvetlen érintkezéstől, a töltőállomás pedig tartozékszervezőként is funkcionál, így minden kéznél van.

Rendkívül hosszú üzemidő

A T30 akkumulátoros porszívó lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely négyszer hosszabb élettartamú, mint egy normál akkumulátor. A készülék 3 üzemmóddal van felszerelve. A takarékos üzemmódban 90 percig használhatja a készüléket, miközben például egy nagyobb házat takarít. A normál üzemmód 35 perces használatnak felel meg, ami egy lakás kiporszívózásához elegendő idő. A 7,5 perces turbó üzemmód ideális az autó tisztításához.

Könnyen használható és karbantartható

Nehezen megközelíthető területek

A bútorok alatt

Finom felületek

Szűk terek

Sötét sarkok

Autótisztítás

Levehető és mosható

A portartály könnyű kiürítése

2 az 1-ben dokkolóállomás falra szerelhető

Tartalmazza a

  • Töltőállomás 2in1
  • Hoover
  • V alakú fúvóka
  • Elektromos poratka-eltávolító fúvóka
  • Résfúvóka 2in1
  • Hosszabbító kábel
  • Puha kefe
  • Rugalmas hosszabbító eszköz
  • Szénszálas fúvóka
  • Töltő

Specifikáció

GyártóDreame
ModellT30
Szívóerő23 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 90 perc
A portartály kapacitása600 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása2900 mAh
Töltési időkb. 4 h
Súly4,60 kg
Szűrő típusaEPA (ATH5)
JellemzőkHD kijelző, a résfúvóka LED megvilágítása

Letöltés

Dreame T30 kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket