Dreame V10 Pro

Vezeték nélküli rúdporszívók

A Dreame V10 Pro egy hihetetlenül erős akkumulátoros porszívó, amellyel hatékonyan tisztíthatja meg egész otthonát. Akár 140 AW szívóteljesítményével rendkívül hatékony, a hosszú élettartamú akkumulátor pedig akár 60 perc üzemidőt biztosít. A többféle tisztítási móddal és a mellékelt kiegészítő tartozékokkal a készüléket az Ön igényeihez igazíthatja. A V10 Pro ideális az allergiás otthonok számára is – a poratkák akár 99,9%-át is eltávolítja.

Pojemność baterii
2500 mAh

Czas pracy
60 min

Moc ssania
22 000 Pa

Pojemność zbiornika
500ml

A kategória legjobb motorja

Az egység motorja a repülőgépipari szabványoknak megfelelően 100 000 fordulat/perc fordulatszámon és 450 wattos teljesítményen működik. Ráadásul a Dreame V10 Pro egyedi kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony légáramlást és az egyenletes hőelosztást. Mindez a porszívó megnövelt szívóerejét jelenti, amely így fantasztikusan megbirkózik még a legmakacsabb hulladékkal is. A szemét, a morzsák, a por, a haj és még a szőnyegbe akadt hajszálaknak sem tud ellenállni.

Hosszú munkaidő - alaposan kiporszívózza az egész házat

A 2500 mAh-s akkumulátor és az intelligens energiagazdálkodási rendszer biztosítja, hogy a V10 Pro lenyűgözően hosszú üzemidővel rendelkezzen. Standard üzemmódban akár 60 percig, teljesítmény üzemmódban pedig akár 28 percig is porszívózhat. Szeretne hatékonyan tisztítani egy rendkívül igényes felületet? Aktiválja a teljesítmény üzemmódot, amelyben a készülék körülbelül 10 perc hihetetlenül intenzív porszívózást tesz lehetővé. Az akkumulátor töltése egyszerű és kényelmes – ezt a porszívó normál tárolása közben is elvégezheti. Ezt a mellékelt 2 az 1-ben fali tartó teszi lehetővé, így helyet és időt takaríthat meg otthonában.

Tökéletesen tervezett padlókefe

A V10 Pro padlókefe független motorral és nagyméretű hengerrel van felszerelve, amely alaposan lekapar mindenféle törmeléket – a nagyobb morzsáktól a finom porszemcsékig. A rések, például a csempék közötti rések alapos tisztítását is lehetővé teszi. A kefe speciális kialakítása biztosítja, hogy a szőr és a szőrszálak nem akadnak bele, így ideális a kutya- és macskatulajdonosok otthonában is.

További tartozékok - többféle alkalmazás

A mellékelt tartozékok a lehetőségek egész sorát nyitják meg. A motoros matrackefével megszabadíthatja az anyagokat a portól, a poratkáktól és más mikroorganizmusoktól. A réskefével felporszívózhatja a morzsákat például a fotelek és kanapék mélyedéseiből, a 2 az 1-ben kefe pedig tökéletes a bútorok tisztításához. A puha kefével biztonságosan tisztíthatja a kényes felületeket. A meghosszabbítható tömlővel könnyedén elérheti a nehezen hozzáférhető helyeket is.

Nyerje meg a harcot a szennyeződések és allergének ellen

A porszívó 5 fokozatú szűrőrendszert is kínál, amely még a legfinomabb mikroszemcséket is felszívja, és 99,94%-os hatékonysággal rendelkezik. Mi több, megakadályozza a másodlagos szennyeződést. A 12-kúpos ciklonikus szűrőrendszernek köszönhetően a szűrők élettartama megduplázódott, hatékonyságuk pedig akár 99,67%-ra nőtt. A V10 Pro készülékkel tehát tiszta, egészségre ártalmatlan, szennyeződésmentes otthont hozhat létre.

Könnyedén gondoskodhat a porszívózás higiéniájáról

A hulladéktartály kapacitása 0,5 liter. Így nem kell túl gyakran üríteni. A hulladék kiürítése a tartályból gyors és egyszerű – csak nyomjon meg egy gombot. Többé nem kell a hulladékhoz nyúlnia és a kezét bepiszkolnia. Ráadásul a szűrő és a kefehenger is mosható, így meghosszabbítható az élettartamuk és csökkenthető a fogyóeszközök mennyisége. A Dreame V10 Pro tehát biztonságosan és higiénikusan használható – könnyedén csökkentheti a szennyeződéssel való érintkezést.

A porszívózás szórakoztató lehet

A porszívó ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tehermentesítse izmait – így kis erőfeszítéssel hozhatja rendbe az egész házat. Könnyű súlyának és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően könnyedén felveheti a mennyezet porszívózásához, és bárhová magával viheti. Ráadásul a készülék gondosan átgondolt kialakítása jelentősen csökkentette a zajszintjét. Ezáltal a takarítás sokkal kényelmesebbé válik – nem fogja zavarni a bosszantó hangos zaj.

Tartalmazza a

 • Hoover főegység x1
 • Tápegység x1
 • Hosszabbító tömlő x1
 • Pálca x1
 • Fésülkefe 2in1 x1
 • Kefe 2in1 x1
 • Töltőfali tartó 2in1 x1
 • Puha kefe x1
 • Elektromos padlókefe x1
 • Elektromos poratka kefe x1
 • Csavarok x2
 • Tüskék x2

Specyfikacja

GyártóDreame
ModellV10 Pro
Szívóerő22 000 Pa
Munkaidőlegfeljebb 60 percig
A portartály kapacitása500 ml
Mopping funkcióNEM
Az akkumulátor kapacitása2500 mAh
Töltési időkb. 3,5 h
Súly3,75 kg
Szűrő típusaEPA (AVB5)
JellemzőkLED kijelző, 3 üzemmód

Letöltés

Dreame V10 Pro kézikönyv HU

Tudja meg, hol vásárolhat Dreame termékeket